Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård

Herrgårdshotell i Öjaby utanför Växjö

I en harmonisk miljö vid Helgasjön, cirka åtta kilometer utanför Växjö centrum, välkomnas du till Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård. Hotellet erbjuder relaxavdelning med bubbelpool och bastu, konferenslokaler och en hemtrevlig restaurang. Här njuter du av ett bekvämt boende med ett stilla och naturnära läge.

Rum för avkoppling

Hotellet erbjuder 43 rum som fördelas på enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum. Dessutom finns dubbelrum med extra lyx i form av separat vardagsrum och eget bubbelbadkar på rummet. Tack vare hotellets läge är det lätt att slappna av och få en god natts sömn här oavsett vilket rum du väljer att boka.


Relaxavdelning, konferens och restaurang

När du bor på Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård har du gratis tillgång till hotellets relaxavdelning som erbjuder bubbelpool, ångbastu, torrbastu och relaxyta med soffor. Med åtta olika lokaler för konferenser, möten och evenemang finns alla möjligheter både för dig som söker en festlokal för en privat fest och dig som söker lokaler för jobbrelaterade tillställningar. I samband med din vistelse kan du också avnjuta god och vällagad mat i hotellets restaurang eller bara ta ett glas i den tillhörande baren.


Öjaby och Växjö

Öjaby är en stadsdel i Växjö som är belägen cirka åtta kilometer från stadskärnan. Ett stenkast från hotellet ligger vandringsområdet Dragåsen med sitt naturreservat och härliga miljöer. Dessutom är det bara tjugo minuters promenad till närmsta badplats. Om du vill ta dig dit ännu snabbare kan du låna en cykel på hotellet. Du kan också cykla in till Växjö centrum eller Växjö Golfklubb på dryga tjugo minuter. Är du sugen på en längre tur tar det cirka fyrtio minuter att cykla till Kronobergs Slottsruin som bjuder på spännande historia och vacker omgivande natur.

Kundbetyg: 3,7/5 (360 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård

Öjabyvägen 113, 352 50 Växjö

Telefon: +46 470701620

E-post: info@ojabyherrgard.se

Välj rum

Mat & Dryck

Restaurant BW jaby Herrg rd

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW jaby Herrg rd

Restaurang

Förutom frukost kan du också äta både lunch och middag i hotellets mysiga restaurangsmatsal. Här serveras mat med influenser både från Sverige, Skandinavien och andra delar av Europa. 

Restaurangen är öppen måndag-lördag.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder gratis utomhusparkering.


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Konferenslokaler
 • Express-utcheckning
 • Fri parkering
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Utomhusparkering
 • Restaurang
 • Skoputsmaskin
Relaxation Area

Bubbelpool

Som gäst på hotellet har du gratis tillgång till den härliga relaxavdelningen. Här erbjuds bland annat en varm bubbelpool där du kan blicka ut över den fina trädgården. Intill poolen finns också flertalet vilstolar.

Sauna BW jaby Herrg rd

Bastu

På relaxavdelningen finns också två olika typer av bastu: torrbastu och ångbastu. Här kan du luta dig tillbaka och bara vara i värmen efter en lång dag.

Möten & Konferens

43

Hotellrum

8

Mötesrum

100

Biosittning

Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård erbjuder åtta lokaler för konferenser, möten och privata evenemang. Lokalerna är ljusa, rymliga och utrustade med den teknik som krävs för en lyckad tillställning. Det finns även möjlighet att hyra in annan teknisk utrustning och vid önskemål hjälper hotellet även till med olika aktiviteter i samband med ditt evenemang.

Konferensbokning

E-post: bokning@ojabyherrgard.se

Telefon: +46 733 10 57 97

 • Kråkegård

  Number of personsMax 100 gäster
  Area94 m2

  Kråkegård är en rymlig lokal som passar stora konferenser, föreläsningar och möten med många deltagare.

 • Stenhuset

  Number of personsMax 90 gäster
  Area89 m2

  Stenhuset är en stor lokal som är belägen i ett helt separat hus och gör sig därför utmärkt för bröllop, fester och andra privata evenemang. Lokalen passar givetvis också bra för konferenser och möten.

 • Torstorp, Gulhalla, Hansagård & Västragård

  Number of personsMax 70 gäster
  Area37–58 m2

  Torstorp, Gulhalla, Hansagård & Västragård är fyra medelstora lokaler med snarlik kapacitet. Hansagård har plats för flest deltagare men Gulhalla är störst till ytan. På bilden syns lokalen Torstorp.

Varför Sure Hotel by Best Western?

Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.