Best Western Plus Park Globetrotter Airport

Bekvämt konferenshotell nära Köpenhamns flygplats

Best Western Plus Park Globetrotter Airport är ett bekvämt boende för både affärs- och privatresenärer med närhet till Köpenhamns flygplats och Amagerstranden. Här får du tillgång till moderna bekvämligheter, trevlig service och lokaltrafik bara några minuters promenad från hotellet.

Hotellet har 295 välutrustade rum med stilren skandinavisk inredning och moderna bekvämligheter som skapar förutsättningar för en bekväm vistelse. Välj mellan rumskategorierna standard, superior och juniorsvit. Från rummen på översta våningen har du fin utsikt över antingen Amager Strand, Öresund och Öresundsbron eller över Köpenhamn.    


Restaurant och bar

På hotellets restaurang Salt & Pepper kan du avnjuta en härlig frukost, lunch eller middag i trivsam miljö. Restaurangen erbjuder även snacks och fika. Du som föredrar en mer avslappnad atmosfär kan välja något från loungebarens frestande snacksmeny samtidigt som du ser sportsändningarna på den stora tv-skärmen.    


En aktiv vistelse

Som närmaste granne till Amager Strandpark kan du snöra på dig löparskorna och ta en tur runt lagunen som ligger bara ett par minuters promenad från hotellet. Och varför inte avsluta med ett uppfriskande dopp i Öresund?     


Konferenser

Oavsett om du planerar ett affärsmöte, en fest eller en konferens kan Best Western Plus Park Globetrotter Airport erbjuda moderna mötesrum och AV-utrustning till ditt evenemang. Hotellet har hela 23 mötesrum och plats för upp till 400 deltagare.             


I området

Oavsett om du reser i jobbet eller privat har hotellet ett bekvämt läge nära Köpenhamns flygplats och Femørens tunnelbanestation. Härifrån går en direktlinje till tunnelbanestationen Kongens Nytorv i Köpenhamns centrum. Där kan du bland annat uppleva den gemytliga restaurangmiljön i Nyhavn och gå en promenad längs Langelinie och se Den lilla sjöjungfrun. Eller vad sägs om att gå upp i Rundetårn på Købmagergade och titta ut över Köpenhamns många torn och spiror? Om du är mer intresserad av shopping ligger Strøget med alla sina spännande butiker precis runt hörnet från tunnelbanestationen Kongens Nytorv. Om du föredrar att stanna i närheten av hotellet ligger norra Europas största akvarium, Den blå planet, och Amager Strandpark bara ett stenkast bort med ett fantastiskt läge precis vid Öresund.

Kundbetyg: 3,7/5 (20 omdömen)
Best Western Plus Park Globetrotter Airport

Engvej 171, 2300 Köpenhamn

Telefon: +45 3287 0202

E-post: hotelcopenhagen@parkcity.dk

Natur och kultur

Amager Strandpark öppnade 2005 och är ett populärt utflyktsmål både sommar och vinter för såväl lokalbefolkning som turister. Här kan du njuta av den fantastiska utsikten över Öresund och Öresundsbron, promenader längs stranden och kanske ett uppfriskande bad? På sommaren anordnas ofta stora utomhuskonserter i området. Bland annat gjorde Ed Sheeran fyra konserter här sommaren 2022.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast area

Frukostbuffé

Frukosten är en av hotellvistelsens höjdpunkter. Alla har dock olika frukostpreferenser och vill njuta av den på sitt eget sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du kan välja och plocka själv från ett stort utbud av högkvalitativa råvaror. Kan köpas till på hotellet.

Restaurant

Restaurant

Den mysiga restaurangen Salt & Pepper ligger i hotellets lobby och erbjuder en njutbar matupplevelse i trivsam miljö. Restaurangen har en varierad meny med välsmakande rätter och serverar frukost, lunch och middag samt läckra snacks och tilltugg.

Bar

Den som föredrar en mer avslappnad atmosfär efter en lång dag med möten eller sightseeing kan ta plats i den mysiga loungebaren, som serverar lättare snacks och tilltugg samt uppfriskande drycker.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur är välkomna till en avgift om 300 DKK per vistelse.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Parkering finns till en avgift om 150 DKK per dag.


Övriga tjänster

  • Reception öppen 24 timmar
  • Konferenslokaler
  • Parkering vid hotellet
  • Restaurang
Pool

Pool

Möten & Konferens

295

Hotellrum

26

Mötesrum

360

Biosittning

Hotellet har 26 mötesrum med plats för upp till 400 deltagare och modern AV-utrustning. Kontakta konferensavdelningen så hjälper de dig att planera ditt evenemang.

Konferensbokning

E-post: hotelcopenhagen@parkcity.dk

Telefon: +45 32 870 202

  • Terminal 1 / Terminal 3

    Number of personsMax 360 gäster
    Area330 m2

    Stora mötesrum med plats för upp till 360 sittande deltagare i biosittning.

  • Terminal 2

    Number of personsMax 200 gäster
    Area197 m2

    Stort mötesrum med plats för upp till 200 sittande deltagare i biosittning.

  • Gate 3, 22

    Number of personsMax 120 gäster
    Area141 m2

    Stort och ljust mötesrum med plats för upp till 120 sittande deltagare i biosittning.

Varför Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.