Kinsarvik Fjordhotel, BW Signature Collection

Information

Hotellet slår upp dörrarna 30 maj, men är öppet för bokningar redan nu!

Unik pärla vid Hardangerfjorden

I charmiga Kinsarvik, där Hardangerfjorden och Sørfjorden möts, ligger Kinsarvik Fjordhotel, BW Signature Collection. Hotellet kombinerar autentisk atmosfär, bra faciliteter och gästfrihet för att skapa en minnesvärd upplevelse för gästerna. Från de mysiga rummen till den utsökta maten och de spektakulära omgivningarna är denna plats en oas av lugn och skönhet vid fjorden.

Med en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden har hotellet bevarat sin unika charm samtidigt som det erbjuder moderna bekvämligheter. Här finns allt från enkla och mysiga rum till sviter med panoramautsikt över fjorden, välj det rum som passar dina behov. Det som verkligen gör vistelsen minnesvärd är personalens gästfrihet. Från det ögonblick gästerna anländer möts de med varma leenden och uppmärksam service som får dem att känna sig som hemma.


Restaurang

Maten på Kinsarvik Fjordhotel, BW Signature Collection är en fröjd för smaklökarna, med färska lokala råvaror och autentiska norska rätter. Gästerna kan njuta av skaldjur, biffar och läckra desserter i en elegant atmosfär på Kinsarvik Restaurant.


Konferens och event

Förutom att vara ett idealiskt resmål för semesterfirare är Kinsarvik Fjordhotel, BW Signature Collection också ett populärt val för bröllop, konferenser och andra evenemang. Med sitt vackra läge och sina faciliteter erbjuder hotellet en oförglömlig vistelse för speciella tillfällen. Det finns en engagerad personal som alltid är redo att hjälpa till att organisera och genomföra evenemang till perfektion.


Saker att göra i närområdet

Här finns ett brett utbud av utomhusaktiviteter såsom bergsvandringar, cykelturer och båtturer, där du kan utforska den spektakulära naturen som omger hotellet. 100 meter från hotellet hittar du Mikkelparken, en nöjespark med aktiviteter för hela familjen.


Så tar du dig till Kinsarvik

Om du reser med bil tar det cirka 3 timmar från Bergen, 2,5 timmar från Haugesund och cirka 5 timmar från Oslo. De närmaste flygplatserna är Haugesund och Bergen. Från Haugesund kan du fortsätta din resa med kollektivtrafik i form av en buss. Från Bergen kan du välja mellan buss, tåg och båt. Från Oslo är det möjligt att använda både buss och tåg.

Kinsarvik Fjordhotel, BW Signature Collection

Kinsarvikvegen 49, 5780 Kinsarvik

Telefon: +47 (53) 667400

Dronningstien Kinsarvik

Omgivet av spektakulär natur

Kinsarvik ligger längst in i Hardangerfjorden omgivet av höga berg och vacker natur. Att gå på tur i området är populärt, Kinsarvik är exempelvis startpunkt för den vackra vandringsrutten Dronningstien. Den utmaning en brant vandring kan innebära belönas med spektakulära vyer över fjorden, landskapet och byarna. Samt ett och annat vattenfall.

Välj rum

Mat & Dryck

Kinsarvik Fjordhotel, Best Western Signature Collection

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. För en god start på dagen.

Kinsarvik Fjordhotel, Best Western Signature Collection

Restaurant Kinsarvik

Restaurangen serverar läckra rätter tillagade av färska, lokala råvaror. Gästerna kan njuta av äkta norsk matlagning, t.ex. färsk fisk och skaldjur från fjordarna, saftiga biffar och goda desserter.


Öppet

17.00-22.00


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur är ej tillåtna.


Parkering

Gratis utomhusparkering


Övriga tjänster

    Möten & Konferens

    70

    Hotellrum

    1

    Mötesrum

    100

    Biosittning

    Hotellet har ett mötesrum som rymmer upp till 100 personer.

    Konferensbokning

    E-post: booking@kinsarvikhotel.no

    Telefon:

    • The Fjord

      Number of personsMax 100 gäster

    Varför BW Signature Collection?

    Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.