Hotell i Sogndal
  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Sogndal

Sogndal är en liten stad, vackert belägen vid Sognefjorden. Sognefjorden är Norges längsta och djupaste fjord och detta område anses vara en av de vackraste platserna. Det gör Sogndal till en populär turistdestination för de som vill upptäcka den fantastiska naturen, vandra längs glaciärerna eller åka på kryssning längs fjorden. Boka vårt hotell i Sogndal, Best Western Laegreid Hotell, för ett centralt beläget boende.

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Sogndal

Hitta ett hotell i Sogndal centrum för bästa utgångsläge

Inom nära avstånd från hotellet ligger flera spännande sevärdheter såsom Jostedalsbreen-glaciären, Kaupangerstavkyrkje, Flåmsbanan och Sognefjället. Det är heller inte långt att köra till den vackra nationalparken Jotunheimen som ligger längs Lustrafjord. På vårt  hotell i Sogndal centrum, Laegreid Hotell, bor du med nära utgångsläge till det mesta i en varm, personlig och avslappnad atmosfär. Det är ett perfekt familjehotell, men passar också utmärkt för affärsresenärer tack vare de stora mötesrummen.

Gillar du att besöka museum kommer du inte bli besviken när du besöker Sogndal. Inte långt från vårt hotell mitt i Sogndal ligger både Norwegian Glacier Museum och De Heibergske Samlinger-Sogn Folkemuseum. Det sistnämnda är ett så kallat ”open air-museum”, vilket innebär att man byggt upp en stadsdel för att visa hur staden såg ut förr i tiden. Här får du chansen att kika in i över 30 byggnader, såsom gårdar, skolhus och kvarnar belägna på sina ursprungliga platser och inbäddade i denvackra naturen runtomkring. Här kan du promenera runt och lära dig mer om stadens historia med hjälp av skyltarna på både norska och engelska. Det är även en populär aktivitet för barn då det anordnas en mängd roliga aktiviteter.

Vi har ett hotell i Sogndal för dig

Boka ditt hotell hos oss nästa gång du planerar att besöka Sogndal. Vi har passande alternativ både för familjen, vännerna, paret eller affärsresenärerna. Spana in vårt lojalitetsprogram, Best Western Rewards, för att samla poäng och på så sätt få tillgång till extra bra priser och erbjudanden.


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Sogndal
  • Besök Norwegian Glacier Museum
  • Ta med hela familjen till DeHeibergskeSamlinger-Sogn Folkemuseum
  • Vandra eller kryssa för att ta del av de vackra fjordarna

Filter
 Filter
Filter


Best Western

0.0 mi / 0.1 km

4.4/5
316  Recensioner Verified
no

NOK

1510.00

Välj rum

Menu

 Svenska
Menu