Hotell i Trondheim
  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Trondheim

Är du sugen på en semester fylld av spännande historia och inspirerande kulturupplevelser, samtidigt som du omges av vacker natur? Spana då in våra hotell i Trondheim - Norges tredje största stad med cirka 180 000 invånare. Här finns ett boende för alla personligheter och resesällskap. Oavsett om du reser tillsammans med kompisarna, familjen eller din partner kommer du att kunna hitta ett hotell som passar dig.

Trondheim är en vacker stad som ligger belägen intill Nidälven. Här blandas anrik historia i form av katedralen Nidarosdomen och den lilla ön Munkholmen som nämndes i sagorna redan år 995, med modern teknik och forskning tack vare det välrenommerade universitetet NTNU (Norges teknisk-naturvetenskapliga universitet). Det gör att staden är full av liv och rörelse och det finns gott om restauranger och caféer att besöka när du är sugen på en god bit mat. I Trondheim arrangeras dessutom Norges största kulturfestival UKA vartannat år. Missa inte detta om du är ett fan av bra musik, teatrar och spännande kurser.

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Trondheim

Hitta ditt bästa hotell i Trondheim

När du vill boka hotell Trondheim har du två olika alternativ att välja bland hos oss. Chesterfield Hotel Best Western Chesterfield ligger i beläget i centrala Trondheim med endast cirka 13 minuters promenad från vattenparken Pirbadet och 10 minuters promenad från köpcentrumet Solsiden. Här erbjuds du ett elegant och bekvämt boende med restaurang och bar i samma byggnad. Rummen är smakfullt inredda och har alla de bekvämligheter du kan tänkas behöva. Reser du med jobbet finns det dessutom konferensrum och WiFi i hela byggnaden.

Väljer du istället att bo på Hotel Bakeriet, vilket är vårt andra hotell i Trondheim, kommer du kunna njuta av bekväma rum i en unik miljö. Byggnaden fungerade under 1800-talet som bageri, vilket man kan se spår av genom till exempel de stora vackra bakugnarna som finns bevarade. Dessutom sitter fotografier och utställningar utplacerade på olika platser i hotellet vilket ger en unik inblick i byggnadens och kvarterets historia. Hotellet ligger endast 350 meter från centralstationen i Trondheim vilket ger det ett perfekt utgångsläge för att utforska stadens alla sevärdheter. Rummen är prisvärda och passar såväl för ensamresenären och konferensdeltagaren som för dig som letar efter ett. Här är det även välkommet att ta med sin hund mot en extra kostnad.

Boka hotell Trondheim

Nästa gång du planerar en resa till Norges tredje största stad - hitta ditt hos oss! Våra hotell Trondheim ligger på bekvämt avstånd från allt det staden har att erbjuda. Ta en promenad längs älven eller sätt dig ner på en mysig uteservering och njut av omgivningarna. Här finns något att se och göra för alla, året runt! Gå gärna med i vårt lojalitetsprogram Best Western Rewards för att få tillgång till förmånliga erbjudanden.


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Trondheim
  • Besök Nidarosdomen - den näst största katedralen i Norden efter Uppsala domkyrka
  • Ta del av Trondheims marina historia på Sjöfartsmuseet
  • Shoppa i Solsiden
  • Promenera eller cykla längs Nidälven
  • Åk en tur med en Sightseeingbuss
  • Ta båten ut till Munkholmen för picknick och bad

Filter
 Filter
Filter


Best Western Plus

1.1 mi / 1.7 km

3.9/5
1025  Recensioner
no

Sure Hotel

15.0 mi / 24.1 km

3.7/5
611  Recensioner
no

NOK

872.00

Välj rum

Menu

 Svenska
Menu