Hotell i Gävle
  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Gävle

Gävle - staden mitt i Sverige. Med ett utmärkt läge bredvid Bottenviken är staden helt enkelt ett optimalt val för en semester, då det erbjuds allt från historia och kultur till vacker natur och många möjligheter för den aktiva besökaren. För den som är på genomresa i landet eller vill utforska andra städer ligger Stockholm nära till hands för en dagsutflykt. Gävle är en särskilt bra val om du reser med barn, och med ett centralt beläget familjehotell som utgångspunkt, har du förmodligen en oförglömlig upplevelse med några av Sveriges bästa fritidsaktiviteter.

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Gävle

Fördelarna med att bo på hotell i Gävle

När du bokar hotell i Gävle kan du få ut det bästa av två världarna - Stockholm är bara en tågresa bort om du vill uppleva storstadspulsen, medan Gävle erbjuder natursköna omgivningar, lugn och välbefinnande för kropp och själ. För dig som reser med barn är ett besök på Furuviksparken ett måste. Det är en nöjespark med zoo och under vår/sommar har de ofta kända artister uppträdandes på scenen, bla har både Louis Armstrong och Sammy Davis Junior uppträtt i Furuviksparken.

En annan kul utflykt för både barn och vuxna är Kybacka Älgfarm, vilket är ca. 15 km sydväst om Gävle. Här upplever du djur och natur när det är som bäst! Om du alltid har drömt om att se skogens konung kommer du att ha en unik chans att uppleva de magnifika djuren på nära håll.

Best Westerns hotell i Gävle centrum ligger ca 15km från Kybacka Älgfarm.

Hitta ett bra hotell i Gävle centrum 

Best Western Hotel City i Gävle erbjuder både familjerum, hundvänlig rum och enkel/dubbelrum. Med ett centralt läge i hjärtat av staden och inom gångavstånd till vattnet erbjuds här en klassisk hotellupplevelse med komfort och hög servicenivå, som ni kanske redan vet från andra hotell, som bär Best Western varumärke. Här kan du också välja bland olika hotellpaket för familj, vänner eller kollegor. För dig som gillar att hålla igång med träning ligger ett gym precis runt hörnet med generösa öppettider och många träningspass.

Boka din vistelse på Best Western City hotell i Gävle idag!


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Gävle
  • Besök Furuvik Park med nöjen och zoo
  • Utforska stadens fängelsemuseum, som berättar om svensk lag och fängelse genom åren
  • Lek fångarna på Fortet på Alborgen
  • Besök Fjärran Höjder Äventyrsbad
  • Säg hej till älgen på Kybacka Älgfarm
  • Shoppa loss på köpcentrumet Nian
  • Whiskey provning på Mackmyra Whiskeybar

Boka bästa hotellen i Gävle

Filter
 Filter
Filter


Best Western

49.4 mi / 79.6 km

3.8/5
891  Recensioner
se

Best Western

13.9 mi / 22.4 km

4.4/5
985  Recensioner
se

SEK

845.00

Välj rum

Best Western

43.5 mi / 70.0 km

4.1/5
1084  Recensioner
se

SEK

1350.00

Välj rum

Best Western

0.1 mi / 0.2 km

3.9/5
2285  Recensioner
se

Menu

 Svenska
Menu