Hotell i Kristianstad
  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Kristianstad

Är ett bra hotell viktigt när du reser? Då är Best Westerns hotell i Kristianstad definitivt ett bra val. Här kan du se fram emot en kombination av bra service, hög komfort och utmärkt läge, vilket gör oss till ett av de bästa hotellen i Kristianstad. Med sköna sängar och en utsökt frukostbuffé finns alla förutsättningar för att få en riktigt bra vistelse i Skånes fjärde största stad. När du bor på hotellet i Kristianstad, kan du som medlem i Best Western lojalitetsprogram också tjäna poäng som kan omvandlas till uppgraderingar, fria nätter och mycket mer.

Foto header: Charlotta Vinberg/ Kulturhuset Barbacka

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Kristianstad

SevärdheterEn bra utgångspunkt med ett hotell i Kristianstad

Best Western Hotel Anno 1937 ligger bara 400 meter från stadens centrum och ett stenkast från järnvägsstationen. Hotellet erbjuder moderna interiörer i en vacker gammal byggnad. Hotellet är ett bra val både för weekendresan för två, familjeturer eller en större gruppbokning. Med sitt centrala läge är sightseeing, att hitta bra restauranger och shopping i timmar inga problem!

Att boka hotell i Kristianstad nära stadens centrum gör det enkelt att upptäcka den vackra staden och dess långa historia. Kristianstad grundades när Skåne var en del av Danmark, och staden är uppkallad efter den danske kungen Christian den 4:e. Är du intresserad av skandinavisk historia, är det självklart att besöka

Trefaldighetskyrkan som med sin välbevarade renässansarkitektur är en stadens verkliga landmärken. I mitten av staden hittar du Kristianstads regionmuseum, som är värd för olika utställningar med arkeologi och historia som utgångspunkt. Vill du komma riktigt nära historien är Regionsmuseet ett bra val, passa också på att runda av ditt besök med en fika på mysiga Café Miro.

Det finns även fler museum att se i Kristianstad. I anslutning till Regionsmuseet hittar du bland annat järnvägsmuseet och museet om svensk filmhistoria. Här hittar du mer inspiration för din hotellvistelse i Kristianstad.


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Kristianstad
  • Besök Svenska Artillerimuseet
  • Ha en rolig familjedag på och kör gokart på Kristianstad Karting Club
  • Ta en dagstur ner till Skånes östra kust och njut av sol och bad
  • Besök Filmmuseet, och lär dig mer om den svenska filmindustrins lansering 1909
  • Upplev stadens lokala järnvägsmuseum

Filter

Best Western Plus

43.0 mi / 69.2 km

se

SEK

1430.00

Välj rum

Best Western

0.1 mi / 0.1 km

se

SEK

1340.00

Välj rum

Best Western

28.9 mi / 46.6 km

se

SEK

1300.00

Välj rum

Sure Hotel

48.6 mi / 78.1 km

se

BW Signature Collection

17.5 mi / 28.1 km

se

SEK

1390.00

Välj rum

Best Western Plus

43.5 mi / 69.9 km

se

SEK

1145.00

Välj rum

Sure Hotel Collection

33.6 mi / 54.0 km

se

SEK

2495.00

Välj rum

Menu

 Svenska
Menu