Hotell i Luleå
  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Luleå

Övernattning är alltid ett viktigt element, var du än reser. Även om du kanske tillbringar större delen av dagen i farten och bara spenderar några timmar på hotellet, är boendet en viktig del. Best Western Hotell i Luleå är ett utmärkt val, oavsett om du är reser ensam eller letar efter ett bra familjehotell. När du bokar hotell i Luleå genom Best Western kan du se fram emot en hög nivå av komfort, en riklig frukostbuffé och bra, centrala lägen som ger de bästa förutsättningarna för att lära känna staden.

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Luleå

Vårt hotell i centrala Luleå


Best Western erbjuder hotell i centrala Luleå. Ett stenkast från restauranger och shopping samt bara 200 meter från centralstationen hittar du den mysiga Savoy Luleå från Best Western Plus, med extra fokus på komfort och elegant inredning.

Boka hotell i Luleå centrum

Med Best Western som bas under ditt besök i Luleå är du väl rustad för en vistelse med ett varierat program. Här har du nära till både aktiviteter och goda transportmöjligheter. Oavsett om du kommer att ge dig ut i den vackra naturen som omger Luleå eller om du vill njuta av den trevliga stadsmiljön, är läget för Best Western Hotellet i Luleå optimal. Om du vill göra det extra enkelt på din resa kan du också boka ett attraktivt hotellpaket för hela familjen.

Stadens många attraktioner

När du väljer att bo på hotell i Luleå är du i en av Norra Sveriges allra vackraste städer, och här kan du se fram emot en underbar blandning av kultur, historia och en aktiv semester. Med cirka 10 mil till Polcirkeln är staden särskilt populär bland resenärer på sommaren, man vill uppleva den fantastiska midnattssolen. Upplev en riktig svensk sommar med grillmiddagar, vandring och paddling till sent på kvällen. Om du hellre föredrar att fokusera på staden medan du bor på hotell i Luleå, erbjuds flera familjevänliga aktiviteter, bland annat finns en ridklubb, en modellflygklubb och Ormbergets naturpark med många olika aktiviteter.

Det rekommenderas också att besöka Teknikens Hus. Det är ett vetenskapsmuseum beläget i norra delen av staden, vilket är en stor hit för familjen yngsta. Teknikens Hus kan också enkelt kombineras med ett besök på den UNESCO-listade Gammelstad kyrkstad i utkanten av Luleå. De över 400 gamla trähusen byggdes för de som kom till staden för att gå till kyrkan men hade för långt hem för att ta sig hem samma dag. I husen kunde de stanna från söndag till måndag och sedan åka hem. En resa tillbaka i tiden!

Vi ser fram emot att välkomna dig i Luleå.


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Luleå
  • Besök den vackra Luleå-katedralen från slutet av 1800-talet
  • Ha en familjedag på friluftsmuseet Hegnan, där barnen kan uppleva en gammaldags bondgård och komma nära djuren
  • Upplev de många kulturhistoriska utställningarna på Norrbottens Museum
  • Lär dig mer om svensk luftfartshistoria på flygmuseet F21, där du kan se både militärflyg och helikoptrar
  • Njut av en sommardag vid en av stadens många bra badstränder, som till exempel Gültzaudden

Filter
 Filter
Filter


Best Western Plus

0.0 mi / 0.1 km

4.4/5
1994  Recensioner
se

SEK

1245.00

Välj rum

Menu

 Svenska
Menu