Hotell i Örebro
  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Örebro

Oavsett om du planerar en längre semester eller enbart en weekendresa är boendet alltid viktigt. Best Westerns hotell i Örebro är ett bra alternativ och oavsett vilket av våra hotell du än väljer så kan du vara säker på att alltid mötas av god service och flexibelt mottagande anpassat efter dina önskemål. Pris och komfort är viktigt och det är just vad du får hos oss. På Best Westerns Hotell i Örebro blir du väl omhändertagen i härliga ombonade rum och lokaler och du serveras en vällagad god frukost varje morgon - allt till förmånliga priser. Ta gärna del av våra erbjudanden i vårt lojalitetsprogram.

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Örebro

Boka bästa hotell i Örebro idag

Best Western har tre hotell i Örebro. I norra delen Vivalla, ligger Best Western Eurostop Örebro som erbjuder ett utmärkt läge precis vid motorvägen, perfekt för dig som är på genomresa. Örebro är en vacker och mysig stad som är lätt att utforska. Staden är inte jättestor vilket gör den optimal för rundvandringar. Dessutom är stadens närhet till Stockholm optimalt, en perfekt paus innan du når storstadens myller. Våra tre hotell är olika varandra, vilket gör att du enkelt kan välja ett som passar dig bäst. Om du endast ska stanna kort i Örebro är Eurostop Örebro optimalt. Detta hotell i Örebro är särskilt omtyckt bland våra affärsresenärer och för den som vill bo nära stadens centrum men samtidigt ha enkelt ut till motorvägen. Här finns dessutom många bekvämligheter som bastubad, för att inte tala om rummen. Här väntar avkoppling på hög nivå.

Våra övriga hotell i Örebro

Om du vill ha ett mer centralt läge, kan det vara fördelaktigt att välja ett av stadens två city hotell som ingår i Best Western Sure Hotel, nämligen Livin Station och Livin City, som båda ligger på gångavstånd till restauranger, shopping, den gamla delen av staden och det trevliga området runt Svartån.

När du väljer att boka hotell i Örebro längsmed ån får du en spektakulär utsikt och ett lugn som inte går att jämföra med innerstaden. Med närheten till naturen kan du enkelt kombinera din vistelse med såväl lugna promenader som med god mat på någon av stadens många restauranger. Ett tips när du bor på hotell i Örebro är att besöka stadens kända sevärdhet, Svampen. Svampen är ett vattentorn som mer påminner om något från en sci-fi film. Högst upp i tornet kan du avnjuta en god lunch och samtidigt ha den bästa utsikten över hela staden.

Boka hotell i Örebro för hela familjen

Det finns många alternativ att välja mellan när det är dags att boka hotell i Örebro, men en sak är säker: Oavsett om du letar efter ett barnvänligt familjehotell där det finns utrymme för hela familjen, om du vill boka ett komplett hotellpaket för att åka med dina vänner eller om du bara vill ha en rolig och romantisk semester med din partner, har Best Western-kedjan något för dig. Hör dig för på vårt hotell i Lund.

Vi hjälper dig med allt från att boka hotell i Örebro till att tipsa om sevärdheter i staden. Dessutom kan du bli medlem hos oss, då får du inte bara ta del av vårt generösa lojalitetsprogram. Du får även ta del av våra Best Western belöningar. Detta kan handla om allt från gratis hotellnätter till uppgraderingar av ditt hotellrum. Fördelen för våra medlemmar är ju att vi har över 4 000 hotell anslutna i vår kedja. Med andra ord kan du bo bekvämt över hela världen samtidigt som du samlar poäng.

Boka hotell i Örebro med närhet till sevärdheter

Örebro må vara en relativt liten stad, men här finns allt du behöver. Oavsett om du reser med familjen, din partner eller ensam, finns olika nöjen och sevärdheter att utforska. För barnfamiljen är ett besök till Gustavsvik perfekt. Detta är en badanläggning som är uppbyggd som en mystisk Skattkammarö. Här kan ni bada och roa er i poolerna eller koppla av i en bubblande jacuzzi. Eller varför inte kasta er ut från några av Sveriges häftigaste vattenrutschbanor. Best Westerns Hotell Örebro ligger endast några minuters bilkörning därifrån.

Fler sevärdheter - fråga mer på Best Western hotell i Lund

Örebro ligger precis intill Hjälmarens västra strand i Närke och är den perfekta utgångspunkten för resor runtom i landet, endast 200 km från Stockholm, 330 km från Oslo och 280 km från Göteborg.

Hitta bästa hotell i Örebro

Örebro har flera vackra och välbevarade byggnader, inklusive den vackra gamla fästningen, Örebro slott, som är en av stadens sevärdheter. Dessutom har du härlig natur och parker precis runt hörnet. Stadsträdgården, Slottsparken och Drottningparken är bara några exempel på ställen där du kan koppla av i härlig parkmiljö. Ett stenkast från parkerna ligger Wadköping friluftsmuseum. När du ska boka hotell i Örebro via oss har du alltid mycket att välja på. Hör gärna av dig om du vill bli rekommenderat ett hotell i Örebro som har de faciliteter du vill ha samt ligger bra till för din resa. Alla våra gäster har olika syfte med sin resa, just därför vill vi hjälpa dig hitta ett optimalt hotell i Örebro.

Naturnära hotell i Örebro

Ca 50 km söder om Örebro ligger Tivedens National Park. Här finns långa vandringsleder, sjöar, grottor och stora klippblock. Om du bara vill ha lugn och ro finns det också bra möjligheter till detta, det finns flera grillplatser och stränder runtom i parken. Vi kan hjälpa dig hitta ett hotell i Örebro som har bra utgångspunkt för naturrelaterade nöjen. Hör av dig så berättar vi mer. Vi ser fram emot att välkomna dig till hjärtat av Sverige!


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Örebro
  • Besök Örebro slott

  • Bada i Gustavsvik

  • Vandra i Tivedens park

  • Besök Wadköping Friluftsmuseum

  • OpenART är ett årligt återkommande evenemang för samtidskonst

Boka bästa hotellen i Örebro

Filter
 Filter
Filter


Best Western

46.2 mi / 74.3 km

4.0/5
787  Recensioner Verified
se

SEK

1195.00

Välj rum

Best Western

1.6 mi / 2.6 km

4.1/5
1823  Recensioner Verified
se

Best Western

40.2 mi / 64.7 km

4.3/5
1665  Recensioner Verified
se

Sure Hotel Collection

17.9 mi / 28.8 km

3.9/5
428  Recensioner Verified
se

SEK

1290.00

Välj rum

Sure Hotel

46.0 mi / 74.1 km

3.6/5
32  Recensioner Verified
se

SEK

695.00

Välj rum

Best Western

31.6 mi / 50.9 km

3.8/5
659  Recensioner Verified
se

SEK

876.00

Välj rum

Best Western

29.3 mi / 47.2 km

4.2/5
951  Recensioner Verified
se

Menu

 Svenska
Menu