Hotell i Östersund
  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Östersund

Jämtland är en plats som fortfarande fascinerar både året runt-boende och turister. Här långt ifrån stadens stress och hets är luften lite friskare, himlen är lite större och tystnaden lite mer påtaglig.

Det är inte konstigt att så många resenärer varje år letar hotell i Östersunds regionen, i hopp om att få några dagars avkoppling.

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om

Semester i hjärtat av Sverige? Hitta det perfekta hotellet i Östersund!

När du kallar Östersund för "Sveriges hjärta" är det mer än bara ett ordspråk. Östersund är landets mest centrala stad och av samma anledning är den också känd som Sveriges centrum. Ett annat smeknamn som många kanske redan har hört är "Winter City". Staden har upprepade gånger varit värd vid mästerskap i längdskidåkning, skidåkning och snöskoter.

Detta är ett av landets snörikaste platser, och dessutom har staden fantastiska skidanläggningar bara några minuter från centrum. Se vad vi på Best Western kan erbjuda dig och din familj, vi kan erbjuda kompletta hotellpaket  som passar hela sällskapet. Gå med i hotellets lojalitetsprogram och ta del av förmånliga erbjudanden.

Östersund är inte bara ett populärt resmål på vintern. På sommaren

finns det goda möjligheter att vandra i skogen, bada i den vackra Storsjön eller ta en segeltur med hela familjen. Här har du möjlighet att ha en aktiv semester året runt.

Skäm bort dig själv med en hotellvistelse i Östersund

Om du funderar på att boka ett hotell i Östersund på Best Western, har du två ställen att välja mellan. Letar du efter mysiga och historiska omgivningar kan du välja Hotel Gamla Teatern. Det vackra gamla hotellet har omsorgsfullt restaurerats men är också ett av Europas äldsta trähus. De klassiska omgivningarna erbjuder också modern komfort, och om du behöver koppla av på spa efter en lång dag med promenader runt om i staden finns det givetvis också tillgängligt.

Ett annat alternativ är Hotell Ett, som ligger i utkanten av staden i närheten av vacker natur. Om du vill ge dig ut i skidbackarna efter frukost eller för att gå på en promenad på sommaren är det här det perfekta hotellet. Hotell Ett är också ett idealiskt val om du letar efter ett familjehotell. Hotellet erbjuder stora rum som rymmer både barn och vuxna och självklart kan du naturligtvis använda dina Best Western-poäng när du bokar.

Är du inte medlem ännu? Nästa gång du kommer att bo på ett hotell på Best Western i Östersund, vill vi berätta mer om vårt lojalitetsprogram på hotellet!


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i
  • Skidåkning, vinterbad och skridskoåkning

  • Vandra längs St Olavsleden

  • Spela golf på någon av de 3 närliggande golfbanorna

  • Fiska - går bra året runt

  • Besök Jamtli ett historiskt museum

Filter
 Filter
Filter


Best Western

1.2 mi / 1.9 km

3.9/5
491  Recensioner Verified
se

SEK

895.00

Välj rum

Best Western

0.2 mi / 0.3 km

4.2/5
909  Recensioner Verified
se

SEK

1090.00

Välj rum

Sure Hotel

0.3 mi / 0.4 km

3.6/5
208  Recensioner Verified
se

SEK

845.00

Välj rum

Menu

 Svenska
Menu