Hotell i Skellefteå
  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Skellefteå

När du reser kan oväntade situationer uppstå. Men en sak måste kontrolleras direkt från början, nämligen övernattningen. Best Westerns hotell i Skellefteå är ett utmärkt val när du vill ha en kombination av god komfort, hög service och en central plats. Den läckra frukostbuffén garanterar en bra start på dagen, medan de sköna sängarna och kuddarna ger en god natts sömn efter en lång och händelserik sightseeingtur. Här finns något för alla, oavsett om du söker en gruppbokning för ett större företag, reser ensam eller letar efter ett smart hotellpaket.

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Skellefteå

Boka hotell i Skellefteå centrum

Med ett hotell i Skellefteå centrum har du goda möjligheter att lära känna staden bättre under din vistelse. Best Western Malmia ligger bara 200 meter från torget med bra shopping och flera olika restauranger att välja mellan. Dessutom är det nära motorvägen och är därför väldigt enkelt och smidigt om du reser med bil.

En hotellvistelse i Skellefteå erbjuder många möjligheter

Skellefteå och det omgivande området erbjuder flera möjligheter till en aktiv semester, och med hotellet som bas i hjärtat av staden har du är nära till allt, även motorvägen om du vill göra dagsutflykter i det vackra kustlandskapet. Hotel Malmia är också ett idealiskt val om du letar efter ett familjehotell där den yngsta i familjen får känna sig som VIP-gäster

Sevärdheter i Skellefteå

Skellefteås läge precis vid Bottenviken gör staden är ett utmärkt val om du är ute på semester. Området är särskilt en favoritdestination under sommaren när solen nästan aldrig går ner, och det finns goda möjligheter för cykling i skogen eller kanot och kajak långt in på natten om man så vill. Om du reser på vintern kan du istället prova hundspann, rida och till och med en kurs för att bygga en igloo - alltid en stor hit med barnen! När du bokar ett hotell i Skellefteå får du helt enkelt möjlighet att uppleva norra Sverige från sin allra bästa sida.  Här får du mer inspiration för vad du kan göra i staden.


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Skellefteå
  • Delta i skandinaviska mästerskapen i vinterbadning - om du vågar!
  • Besök Science Museum Exploratorium som är perfekt för hela familjen
  • Kom nära naturen med ett besök på Svansele Wildlife Centera

Filter
 Filter
Filter


Best Western

0.1 mi / 0.2 km

4.0/5
839  Recensioner Verified
se

SEK

836.00

Välj rum

Menu

 Svenska
Menu