Best Western Plus Kungens Kurva

Nybyggt hotell i Kungens Kurva

I november 2023 slog Best Western Plus Kungens Kurva upp portarna till ett helt nytt hotell i området där kung Gustaf V sägs ha åkt i diket. Hotellet har en industriell inredning, men med varma toner. Här sover du i exklusiva sängar och äter gott på hotellets piazza.

Effektivt, mysigt, glädjefyllt och nära. Det är några av ledorden för nybyggda Best Western Plus Kungens Kurva. Här får du en prisvärd upplevelse och samtidigt en smidig kommunikation in till Stockholm City. Hotellet ligger granne med Ikea och bara 20 minuter med bil från Stockholm city. 


Effektivt planerade rum

Utöver varma färger och välkomnande, industriell inredning har hotellet sängar av högsta kvalitet, öppna garderober och hög standard på wifi. Här kan liten som stor, affärsresenär som semesterfirare känna sig trygga med att få en god natts sömn och bra arbets- och filmförhållanden.


Restaurang och piazza

I hotellets välkomnande lobby och restaurang kan du välja att sitta vid händelsernas centrum, det vill säga vid det öppna köket där den smakrika surdegspizzan precis bakas. Eller så slår du dig ned i en lite lugnare oas nära de stora fönsterpartierna i lobbyn.


Vill du verkligen få känslan av Italien mitt i kurvan så kliver du ut på hotellets piazza där du kan avnjuta allt från en fantastisk hotellfrukost till härliga middagar. Veroni som restaurangen heter är den naturliga samlingsplatsen för familjen, affärsresenären, vännerna och shoppingfantasterna.


Relax och gym

På hotellets takvåning kan du träna dig stark, likväl som att varva ner i relax eller bastu, med vacker utsikt.


Att göra i närheten av hotellet

Kungens Kurva har gjort sig känt för att vara ett shoppingnav, med Stockholms första Ikea i spetsen. Här kan du även besöka Heron city med allt från bio till bowlingbanor och lekland. Är du trädgårdsintresserad, eller bara vill uppsöka en lugn oas finns den välkända Zetas Trädgård i området, där du kan handla växter och krukor eller fika i det mysiga caféet. Vill du besöka Stockholms innerstad är det bara att svänga ut på E4/E20 och rulla in mot stan, vilket tar cirka 20 minuter.

Kundbetyg: 4,1/5 (99 omdömen)
Best Western Plus Kungens Kurva

Gamla Södertäljevägen 214, 14170 Segeltorp

Telefon: +46 8 55117700

E-post: info@hotelkungenskurva.se

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast area Kungens Kurva

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. För en god start på dagen.


Öppettider frukost: 

Mån-Fre 06:00-09:00
Lör-Sön 07:00-10:00

Restaurant Kungens Kurva

Restaurang Veroni

På hotellets restaurang Veroni, står vedugnsbakade pizzor och pastarätter på menyn. När vädret tillåter kan du njuta av din måltid på hotellets härliga piazza.

Bar Kungens Kurva

Bar

Beställ något gott att dricka i hotellets bar som du hittar i anslutning till receptionen.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering.


Husdjur

Djur välkomna till en kostnad om 300 sek per vistelse.


Parkering

Utomhusparkering, kostnad 100 sek.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Reception öppen 24 timmar
  • Ismaskin
  • Utomhusparkering
Gym BW Plus Hotel Kungens Kurva

Gym

Fräscht gym för dig som inte vill hoppa över träningspasset när du är på resande fot. 

Sauna BW Plus Hotel Kungens Kurva

Bastu

Bastu med vacker utsikt, där du kan låta kroppen slappna av i värmen. 


Öppen alla dagar 17.00-22.00

Varför Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.