Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen

Modernt hotell nära flygplatsen

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen är ett elegant hotell med internationell atmosfär. Rummen är fina, sängarna bekväma och läget är perfekt med gångavstånd till Köpenhamns flygplats. Köpenhamns centrum ligger bara en 15 minuters bilresa bort och hotellet ligger några få minuter från motorvägen som binder samman Själland och Malmö. Dessutom erbjuder hotellet parkering och det är nära till tunnelbanan.

Med gångavstånd till flygplatsen och endast 400 meter till tunnelbanan är Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen ett mycket populärt hotell.


Rum med internationell atmosfär

Hotellet har 240 rum med plats för 1–4 personer. Alla rum är moderna, eleganta och har en internationell atmosfär. Vissa av rummen är dessutom handikappanpassade. Det är även möjligt att ta med hund i vissa rum, mot en avgift.


Lounge, bar, terrass och restaurang  

I hotellets bar kan gästerna njuta av uppfriskande drinkar och glädjas åt samvaro och goda samtal. Den moderna och sofistikerade lobbyn präglas av hög standard och dämpad lyx. Om gästerna vill ha frisk luft finns det även en underbar terrass med gröna växter, fina utemöbler och parasoller.


Fitness och träning

För de som vill träna har hotellet ett stort och välutrustat gym med fria vikter, cyklar, löpband m.m.


Konferensrum

Hotellet är populärt bland affärsresande och det finns flera fina mötesrum att hyra.


Köpenhamn på 15 minuter

Hotellet ligger i staden Kastrup strax utanför Köpenhamns centrum. Det innebär att man är endast 15 minuters bilfärd från alla Köpenhamns stora sevärdheter som Strøget, Nyhavn och Amalienborg.  Dessutom kan man vara i Malmö på bara 30 minuter.

Kundbetyg: 3,9/5 (912 omdömen)
Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen

Kastruplundgade 15, 2770 Kastrup

Telefon: +45 32511400

E-post: info@bwcopenhagen.dk

TV in hotelroom

Tv på rummet

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen var det första hotellet i Danmark som installerade tv på alla rum. I dag är det standard i hela landet, men på samma sätt som de var pionjärer då är deras fokus fortfarande på gästens trivsel och på att göra vistelsen så bekväm och hemtrevlig som möjligt.

Välj rum

Mat & Dryck

BW Airport Hotel Copenhagen lobby kitchenette

Minikök i lobbyn

I lobbyn hittar du många bekvämligheter. I receptionen kan du köpa snacks från kiosken samt fatöl av personalen. I lobbyn har du även tillgång till ett praktiskt minikök där du enkelt kan värma en måltid och förvara drycker medan du sitter och jobbar.

BW Airport Hotel Copenhagen Breakfast buffet

Bästa starten på dagen

Frukosten är en av de främsta fördelarna med att bo på hotell. Därför serverar vi vår stora frukostbuffé från kl. 06.00 till 10.00 varje dag. Vad man vill ha till frukost handlar om personliga preferenser och man vill helst avnjuta den på sitt eget sätt. Best Breakfast-konceptet innebär att du kan välja mellan ett stort urval av bra råvaror. Med Best Breakfast får du en bra start på dagen! Frukostbuffén kan köpas till när du bokar din vistelse eller när du kommer till hotellet.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Barn upp till 3 år bor gratis.


Husdjur

Husdjur tillåts i vissa rum.


Parkering

Hotellet erbjuder parkering mot en avgift. Parkeringsplatsen utanför är reserverad för hotellgäster och kräver registrering i receptionen.


Övriga tjänster

  • Lounge/bar
  • Gym
  • Kemtvätt
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Värdeskåp
  • Wifi / fiber
  • Affärscenter
  • Konferenslokaler
  • Utomhusparkering
BW Airport Hotel Copenhagen Gym

Få upp pulsen

På hotellet finns ett mycket populärt gym. Lokalen är stor och välutrustad och innehåller många moderna maskiner som passar alla behov.

Möten & Konferens

240

Hotellrum

5

Mötesrum

110

Biosittning

Det är väldigt populärt att hålla möten och konferenser Airport Hotel Copenhagen. Alla lokaler är rymliga, moderna, eleganta och fina.

  • Konferensrum 1

    Number of personsMax 70 gäster

  • Konferensrum 2

    Number of personsMax 40 gäster

  • Konferensrum 3

    Number of personsMax 40 gäster

Varför Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.