Hotell i Köpenhamn

Köpenhamn är det ultimata resmålet för dig som tycker om livet – här kan du njuta av mat i världsklass, god öl, härliga butiker och en rad andra spännande och berikande upplevelser.

God mat, billig öl och otrolig shopping - Köpenhamn är den ultimata destinationen för livsnjutaren. Och det är inte konstigt, för den danska huvudstaden har otaliga spännande och berikande upplevelser att erbjuda. Besök det festliga och charmiga Tivoli, njut av en underbar middag i färgglada Nyhavn, upptäck de läckra bakverken på Lagkakehuset och lär dig något nytt på ett av de många spännande museerna - och du har ändå bara gjort en bråkdel av allt du kan uppleva i den här charmiga stadens metropolen. Att bo på hotell i Köpenhamn är också något vi ofta ser fram emot. Danskarna är kända för sin stilrena hotelldesign och extravaganta hotellfrukostar som innehåller allt från äkta dansk salami, alla slags bröd du kan föreställa dig, färsk frukt och mycket annat gott. Köpenhamn har allt och lite mer, och en vistelse här är alltid något du uppskattar!

Hotell i Köpenhamn

Hitta ditt bästa hotell i Köpenhamn

När du ena dagen går till Glyptoteket och beundrar en av tidernas största privata konstsamlingar och nästa dag njuter av pulsen på Ströget är det bekvämt att bo på ett centralt hotell i Köpenhamn, med nära till allt. På Kongens Nytorv med närhet till Strögets shopping och restauranger kan du hitta The Huxley Copenhagen, perfekt för dig som vill bo mitt i grytan. Precis utanför portarna till Tivoli, ligger Best Westerns andra hotell - Hotel Hebron.

Oavsett vilket du av våra hotell du väljer har du enkel och snabb tillgång till alla underbara affärer i stadens centrum, och vi kan lova dig att du kommer att bli nöjd. Här finns det gott om härliga designbutiker och allt det senaste inom mode.

Håll dig smart på hotell i Köpenhamn

När man tittar på hotell i Köpenhamn är det en bra idé att tänka på vad du vill å ut av din vistelse. Vad är viktigt för dig? Centralt läge eller pris? Möjlighet till sen utcheckning eller gratis parkering? När du väl vet vad du behöver, är jobbet för att hitta det bästa hotellet i Köpenhamn mycket lättare.

Dessutom, om du är medlem i ett lojalitetsprogram som exempelvis Best Western Rewards, tjänar du poäng varje gång du bor på ett Best Western-hotell. Poängen kan användas på saker som fria nätter eller uppgarderingar på alla Best Western-hotell.

Saker att göra i Köpenhamn

  • Ät pulled pork i Kødbyen, Köpenhamns svar på Meatpacking District i New York

  • Njut av ett klassiskt smørrebrød och en pilsner i Nyhavn

  • Besök Tyco Brahe Planetarium för en garanterad unik upplevelse för hela familjen

  • Uppdatera dig inom de senaste i modebranschen på Illum

  • Ta Instagramvänliga bilder och få din adrenalindos samtidigt vid Tivoli!

  • Tillbringa en varm sommardag i den idylliska Amager-strandparken