Nyårspaket 2020

Sugen på att fira nyår på hotell i år? Även om det traditionella nyårsfirandet kommer att se annorlunda ut, så är det nu som vi verkligen måste fira att 2020 går mot sitt slut! Fast på ett säkert och ansvarsfullt sätt. 

Byt bort vardagen och få en paus från hemmiljön genom att bo på hotell. Här kan du fira med dina allra närmaste i en säker och avskild miljö. 

Best Western erbjuder alla möjliga nyårspaket på hotell. Här kan du fira det nya året med allt från en sprakande 5-rättersmiddag, bastuhäng, spa, till en lyxig skaldjurs- och grillbuffé. Det är helt upp till dig vad du känner för! Hitta det erbjudande som passar dig allra bäst. Välkommen att fira nyår på hotellkedjan som är lika olika överallt. 

Om du vill, så kan du här läsa mera om vilka åtgärder som vi har tagit emot Covid-19. 

Göteborg-Mölndal

Göteborg-Mölndal

Best Western Plus Åby Hotel

Ska du fira jul eller nyår i Göteborg/Mölndal, eller behöver du kanske boka in släkt och familj på hotell i år? Missa då inte vårt fina erbjudande på dubbelrum för 375 kr / person inkl. frukostbuffé. Gäller vid två personer i delat dubbelrum.

Reser du med barn kan vi erbjuda två rum med connecting door för upp till fem personer, pris totalt 1 350 kr inkl. frukostbuffé.

WiFi, frukostbuffé, tillgång till Friskis & Svettis Gym i samma hus samt roliga aktivitetsspel i vår lobby ingår alltid när ni bor hos oss.

Läs mer


Helsingborg

Helsingborg

The Vault Hotel, WorldHotels Crafted

Fira in det nya året på The Vault Hotel och vår italienska restaurang, Trattoria Venti. Börja dagen med att ni checkar in på eftermiddagen i ett av våra personligt designade rum. Känn in känslan av Helsingborg, ta något gott att dricka i baren eller njut av skönt häng i vår basturelax. Kvällen börjar med en fördrink i Atrium Bar 20.00 med efterföljande 5-rätters meny på Trattoria Venti. Vid 12-slaget samlas vi utanför hotellet för att hurra in det nya året och uppleva Helsingborg, sundet och Danmark från första parkett.

Pris: från 2 495 kr/person

Läs mer


Hässleholm

Hässleholm

Statt Hässleholm, BW Signature Collection

Fira in det nya året med stil, underbar 3-rätters supé inklusive dryckespaket, pianobar, tolvslaget på Statts balkong med bästa utsikten och oförskämt bra boende. Då har du funnit det du söker - boka nyår på Statt!

Pris: från 1 995 kr/person

Läs mer


Jönköping

Jönköping

Best Western Plus John Bauer Hotel

I vårt nyårspaket ingår Esters nyårslunch och vår lyxiga skaldjurs- & grillbuffé om aftonen med passande tillbehör samt en stor dessertbuffé. Vi erbjuder tidig incheckning från kl. 11.30 och lunchen på nyårsafton serveras kl 12.00-15.00. Efter det är ni välkomna på trevligt eftermiddagshäng i baren med goda drinkar och trivsam musik. Beroende på hur lång tid man tar på sig, smiter man därefter upp på hotellrummet och gör sig tjusig inför middagen på kvällen - nyårsbuffé från kl 18.00. 

Pris: från 2 045 kr/person

Läs mer


Karlshamn

Karlshamn

Best Western Hotell Karlshamn

Fira in det nya året med oss! Fördrink, middag, livemusik och skön övernattning.

Pris: 995 kr/person

Läs mer


Kungsbacka

Kungsbacka

Best Western Hotell Halland

Funderar ni på att fira nyår hemifrån? Varför inte unna er en övernattning i kombination med en sprakande 5-rättersmiddag, inklusive fördrink. 

Pris för middag: 795 kr/person
Pris rum: från 850 kr

Läs mer


Malmö

Malmö

Best Western Malmö Arena Hotel

Välkommen att fira nyårsafton på Malmö Arena Hotel. Hos oss kan du njuta av kvällen i både Nilssons Restaurang och i Skybar @ Malmö Arena Hotel på 16:e våningen. Vi har satt ihop en härlig smakresa, en sådan som vi själva skulle vilja njuta av. Det enda du behöver att göra är att luta dig tillbaka och njuta av kvällen. Att du dessutom kan krypa ner i en skön säng och få en härlig frukostbuffé när du vaknar, gör det ännu mer lyxigt. 

Pris: från 1 930 kr/person

Läs mer


Malmö

Malmö

Best Western Plus Hotel Noble House

Nyårspaket i Malmö 

Välkomna att fira in nya året på Hotel Noble House, mitt i centrala Malmö. I samarbete med klassiska restaurang Rådhuskällaren serveras ett glas bubbel samt en 5-rätters supé den 31/12 kl. 17.00 - 22.00. Utöver detta ingår även del i dubbelrum, frukostbuffé, wifi och tillgång till bastu och minigym. 

Pris: 1 155 kr/person

Läs mer


Rättvik

Rättvik

Best Western Hotell Lerdalshöjden

Fira nyår tillsammans med oss! Våra kockar har tagit fram en lyxig 5-rättersmeny för den där extra guldkanten. I vårt nyårspaket ingår eftermiddagskaffe, ett glas mousserande, middag och boende, och så vår härliga frukostbuffé på nyårsdagen.

Pris: 1 695 kr/person

Läs mer


Stockholm-Solna

Stockholm-Solna

The Winery Hotel, BW Premier Collection

Fira in det nya året på bästa sätt tillsammans med oss på The Winery Hotel. I vårt nyårspaket ingår utöver övernattning en nyårssupé i Winery Kitchen med tillhörande vinpaket. Tolvslaget firas på vår takterrass med en fantastisk utsikt och möjlighet att se fyrverkerier.

Pris: från 2 495 kr/person

Foto: The Winery Hotel

Läs mer


Tällberg

Tällberg

Dalecarlia Hotel & SPA, BW Premier Collection

Vårt omtyckta nyårsfirande är något utöver det vanliga. Fira in det nya året i härlig Dala-atmosfär i vackra Tällberg. Upptäck nya smaker och låt Siljans storslagna vyer förföra dig. Vårt nyårspaket omfattar två eller tre dygn med välkomstskål, femrätters supé, fyrverkerier vid tolvslaget på nyårsafton samt en/två trerätters middag och frukost.

Pris: från 4050 kr/person

Läs mer


Västerås

Västerås

Best Western Plus Hotel Plaza

Fira in det nya året på bästa sätt tillsammans med oss på Hotel Plaza. I vårt nyårspaket ingår utöver övernattning en fördrink, 3-rätters middag i vår restaurang med tillhörande vinpaket. Tolvslaget firas på vår SkyBar där du har garanterad plats från 21.00 för skåla in det nya året med fantastisk utsikt över Västerås.

Pris: 1 795 kr/person

Läs mer


Ängelholm

Ängelholm

Best Western Plus HUS 57

Starta nyårsafton på bästa sätt! Från kl.15.00 står vår festliga snacksbuffé uppdukad. Njut av ett glas bubbel till det innan det är dags för att göra sig i ordning inför kvällens festligheter. På hotellet kan alla i familjen njuta i vår spa och relaxavdelning som håller öppet till 22.00. Nyårsdagen startar ni med en härligt lyxigt frukostbuffé.

Pris: 1725 kr för 2 personer i dubbelrum

Läs mer

 

Menu

 Svenska
Menu