Best Sport - Ta ditt lag till nästa nivå

Sport tar dig till nya platser, låter dig träffa nya människor samt skapar upplevelser och minnen. Därför vill vi uppmuntra sportande. I lag eller individuellt. På skoj eller på allvar. Nära eller långt bort. Med bekvämt boende till bra priser.

Vi älskar sport

Därför kan ditt lag eller trupp bo till oss för förmånliga priser. Ladda upp inför turneringen eller träningslägret med en skön hotellsäng och en stor frukostbuffé.

Best Sport - Erbjudanden till lag

För bokningar av minst 8 rum eller 12 personer gäller följande:

  • Bo från 350 kr per person.

  • Frukostbuffé ingår.

  • Flera av våra hotell erbjuder måltider till förmånliga priser, så att ni enkelt kan skräddarsy vistelsen efter era behov och önskemål.

  • Fri uppkoppling ingår, så att ni enkelt kan följa matchresultat vid turneringar och göra egna uppdateringar på lagets hemsida.

  • Många hotell har egna gym ifall extra träning på hotellet önskas.

Oavsett hur det går i matchen, ser vi till att laget alltid mår bra.

Vid frågor kontakta bestsport@bwhhotelgroup.se.

Bli Best Sport-medlem

Kontakta bestsport@bwhhotelgroup.se för att registrera dig och få tillgång till våra Best Sport-priser. Gäller för lag eller till dig som idrottsutövare.

Vid registrering får du ett välkomstbrev med vidare information om bokning samt godkänner nyhetsutskick för att ta del av framtida erbjudanden.

Vill du läsa mer gällande vår hantering av personuppgifter och policy kan du göra det här .

Våra sporthotell

Best Westerns sporthotell är idealiska för idrottare och de med en aktiv livsstil, oavsett om de reser som grupp eller individer. Med moderna faciliteter som fitnesscenter, cykeluthyrning och gratis frukost säkerställer vi ramarna för en bra och aktiv vistelse.

Se våra sporthotell

500 kr rabatt för medlemmar

Meeting Småland Grand Golf Tour - 500 kr rabatt

Helgen 6-8 september 2024 går shotgun-starten för Smålands gemytligaste golftävling.

Bo på Best Western Hotel Vrigstad, Best Western Hotel Värnamo eller Hotel Ullinge, Sure Hotel Collection by Best Western.

Tävlingen arrangeras av Meeting Småland Hotel Group och Värnamo GK, Eksjö GK samt Götaströms GK.

PRIS Du som är medlem i Best Western Rewards får 500 kr i rabatt på priset. Det betyder att du kan uppleva en riktigt härlig golfhelg i Småland med all inclusive för 4950 kr / spelare.

Läs mer och boka