BestSport web header se

Ta ditt lag till nästa nivå

Vi älskar sport. Sport tar dig till nya platser, låter dig träffa nya människor och skapar stora upplevelser och minnen. Därför vill vi uppmuntra människor att sporta ännu mer. I lag eller individuellt. På skoj eller på allvar. Nära eller långt bort. Med bekvämt boende till bra priser. 

Erbjudanden till lag

Lag som är på träningsläger eller turneringar bor hos oss från 300 kronor per person, inklusive logi och frukost. Flera av våra hotell erbjuder även måltider till förmånliga priser enligt vår fasta prislista, så att ni enkelt kan skräddarsy vistelsen efter just era behov och önskemål. I prislistan ser ni vilka som dessutom erbjuder juniorpriser på måltider. Utöver detta ingår alltid fri uppkoppling, så att ni enkelt kan följa matchresultat vid turneringar och göra egna uppdateringar på lagets hemsida. Oavsett hur det går i matchen, ser vi till att laget alltid mår bra. Gäller bokning av minst 8 rum eller 12 personer.  

Vid frågor kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Logi med frukost

Prisnivå 1 = 300 kr/person
Prisnivå 2 = 400 kr/person
Prisnivå 3 = 450 kr/person
Prisnivå 4 = 550 kr/person

Samtliga priser är per person i dubbelrum eller flerbäddsrum.
Priserna gäller i mån av plats.

SE PRISLISTA 

Prislista måltider

Erbjuds på utvalda hotell, se prislista.

Lunch (inkl. sallad och bröd) 115 kr/person
Middag (inkl. sallad och bröd) 145 kr/person
Kvällsmål (yoghurt, mackor etc.) 95 kr/person

En del hotell erbjuder även rabatterade priser för juniorer. Klicka nedan för mer information. 

SE PRISLISTA 

Våra sporthotell

Ett av våra sporthotell är Best Western Malmö Arena Hotel, ett familjeägt och färgrikt destinationshotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Hotellet har gym och bastu som alla gäster har fri tillgång till. I närområdet finns det dessutom bra motionsspår, utomhusgym samt det moderna Hylliebadet.

SE BEST SPORT-HOTELL "Best Sport är ett bra koncept som öppnar dörrar för både föreningsliv och individuella sportutövare att kunna resa runt i landet och upptäcka nya platser. Vi har många idrottslag som besöker oss, alltifrån basket, rugby, konståkning, fotboll till ishockey m.fl. Dessutom är vi ett populärt hotell för många golfare, padelspelare och cyklister. Vi hjälper till att boka in planer, tider för träningar, ordnar lunchpaket till förmånliga priser osv. Sportgästerna uppskattar särskilt vår servicekänsla, flexibilitet och gästfrihet."

- Lina på Palm Tree Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western, TrelleborgBestSport web header reg SE

Registrera dig här och få tillgång till våra Best Sport-priser. Gäller för lag eller till dig som idrottsutövare. Vid registrering får ni skickat välkomstbrev med vidare information för bokning och godkänner även nyhetsutskick för att ta del av framtida erbjudanden. Vill du läsa mer gällande vår hantering av personuppgifter och policy kan du göra det här.

Menu

 Svenska
Menu