Best Western Malmö Arena Hotel

Affärs- och eventhotell i Malmö med närhet till allt

Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt destinationshotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Med sina 395 rum är det Malmös näst största hotell. Här njuter du av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och en enastående utsikt från Skybaren.

Ljusa och trevliga rum

Som ett av Malmös största hotell erbjuder Best Western Malmö Arena Hotel 395 rum fördelade på 16 våningar. Hotellets eleganta rum har hög komfort, mycket ljusinsläpp och sköna sängar oavsett vilken rumskategori du bokar. I rummen som är belägna högt upp i byggnaden vaknar du upp till en fantastisk utsikt men oavsett våning kan du njuta av trevliga vyer.


Restaurang, skybar och konferens

När det kommer till mat och dryck erbjuder hotellet två restauranger, bar och skybar. På Nilssons Restaurang & Bar serveras både lunch och middag. Dessutom erbjuder skybaren  Skybar @ Malmö Arena Hotel på sextonde våningen inte bara goda drinkar utan också pizza och enklare smårätter. För konferenser och möten erbjuder hotellet flexibla lokaler med plats för uppemot 360 personer. Dessutom är det möjligt att anordna evenemang på uppemot 12 000 personer i direkt anknytning till Malmö Arena.


Upptäck Malmö och Köpenhamn

Best Western Malmö Arena Hotel ligger i Hyllie, Malmös mest hållbara stadsdel. Dessutom ett av Sveriges och Nordens mest expansiva och dynamiska mötes- och evenemangsområden. Här blir du en del av den internationella stämningen och kan gå på upptäcktsfärd i de spännande kvarteren. Rakt över gatan från hotellet hittar du ett av regionens största köpcentrum vid namn Emporia med 150 olika butiker, caféer och restauranger. Dessutom har detta köpcentrum en stor park på taket som definitivt är värd ett besök.


För att åka in till centrala Malmö finns en tågstation 300 meter från hotellet där tåget tar dig in till centrum på bara tre minuter. Väl inne i Malmö finns mycket att se och upptäcka såsom restauranger, saluhall, museum, butiker och faktiskt till och med en fantastisk strandpromenad med sandstrand om du blir badsugen. Från samma tågstation kan du även åka till Köpenhamns flygplats på 12 minuter och Köpenhamn C på endast 25 minuter. Hotellet ligger alltså perfekt beläget för dig som vill unna dig en shopping- eller cityweekend. 

Kundbetyg: 4,2/5 (4 241 omdömen)
Best Western Malmö Arena Hotel

Hyllie Boulevard 12, 215 32 Malmö

Telefon: +46 40 642 04 00

E-post: info@malmoarenahotel.com

Skybaren

Malmös största skybar

Högst upp i Best Western Malmö Arena Hotel välkomnas du till Malmös största skybar med 360 graders utsikt över Öresund och Malmö. Skybaren ligger 85 meter över havet och är en storfavorit bland Malmöbor i alla åldrar. Här utlovas en inbjudande atmosfär, magiska solnedgångar, frasiga pizzor och kreativa drinkar!

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Malmo Arena

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Malmö Arena Hotel. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Nilssons Restaurang och bar Malmo Arena

Nilssons Restaurang & Bar

På hotellet hittar du Nilssons Restaurang & Bar där ni kan unna er en härlig lunch eller middag. Här står de nordiska och lokala råvarorna i fokus. Kockarna bjuder på spännande smakkombinationer med influenser från hela världen. Här finns alltid en barnmeny eller möjlighet att få en halv portion till de yngsta. Njut av riktigt bra mat på enkelt manér.

Pizza Skybaren

Skybar @ Malmö Arena Hotel

I hotellets skybar kan du njuta av goda drinkar, väl utvalda viner eller en iskall öl tillsammans med frasig pizza och välkomponerade smårätter. Välkommen upp på sextonde våningen och njut av den enastående utsikten över Öresundsbron och Malmö!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur tillåtna mot en avgift om 250 sek per vistelse.


ISO

Hotellet är miljömärkt enligt ISO 14001, en internationell certifiering med högt ställda miljökrav.


Parkering

För bilburna gäster erbjuds garage eller parkering från 225 kronor per natt, i eller i närheten av hotellet. I Malmö Arena Towers garage finns laddstationer för elbilsladdning med Eways laddkort eller via Parksters app (zonkod 80906, välj uttag i rullistan).


Övriga tjänster

 • Reception öppen 24 timmar
 • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
 • TIllgänglighetsanpassad parkering
 • Bankettlokaler
 • Barnaktiviteter
 • Tvättservice
 • Frukostbuffé ingår
 • Konferenslokaler
 • Gym
 • Express-utcheckning
 • Wifi / fiber
 • Lounge/bar
 • Parkering vid hotellet
 • Utomhusparkering
 • Restaurang
 • Bastu

Träning och bastu

Inomhusgymmet har löpband och annan utrustning för att hjälpa dig att hålla igång träningen. För att koppla av efter träningen är du välkommen till hotellets bastu. Om du vill kombinera inomhusträning med frisk luft finns det bra motionsspår i närområdet och till exempel den trevliga Hyllievångsparken att promenera i. Femhundra meter bort finns dessutom det moderna Hylliebadet för en simtur. 

Childrens playroom Malmo Arena

Lekrum för barnen

För hotellets yngre hotellgäster erbjuds ett mysigt och kreativt lekrum som är inrett av Funnys Äventyr och utgör ett litet smakprov av Funnys värld. I detta fantasieggande lekrum kan barnen rita, leka, pyssla och läsa.

Möten & Konferens

395

Hotellrum

15

Mötesrum

360

Biosittning

Best Western Malmö Arena Hotel har ett exceptionellt bra läge för konferenser och möten vare sig du kommer med flyg, tåg, buss, bil eller cykel. Hotellet har ljusa och moderna konferenslokaler med färgstark inredning, hög flexibilitet och god akustik. Tack vare direktanknytningen till Malmö Arena kan hotellet dessutom erbjuda lokaler för riktigt stora evenemang såsom mässor, kongresser och produktvisningar för uppemot 12 000 personer eller middagar för 3 200 sittande gäster.

Konferensbokning

E-post: meeting@malmoarenahotel.com

Telefon: +4640 642 04 70

 • Terrassen 1–6

  Number of personsMax 360 gäster
  Area385 m2

  Terrassen är den största lokalen på hotellet. Här kan du till exempel konferera, ha en utställning, en minimässa, en utbildning eller äta bankettmiddag. Ytan är mycket flexibel och kan även delas upp i sex stycken mindre lokaler om 55 kvadratmeter och uppåt. I direkt anslutning till lokalen finns konferensservice och en fikalounge med buffé. Här finns även två innergårdar där ni kan ta lite luft och mingla utomhus.

 • Skybar 1

  Number of personsMax 100 gäster
  Area108 m2

  Skybaren är den perfekta lokalen för mingel, föreläsningar och nätverksträffar i kombination med mat och dryck. Här omges ni av stora panoramafönster och en makalös utsikt som garanterat sätter den rätta stämningen. En inspirerande mötesplats med befintlig möblering. Vid sittning rekommenderas max 40 personer och vid mingel ryms upp till 100 personer.

 • Skybar 2

  Number of personsMax 50 gäster
  Area50 m2

  Skybarens inre del är den perfekta lokalen för föreläsningar och nätverksträffar i avskildhet. Här omges ni av stora panoramafönster och en makalös utsikt som garanterat sätter den rätta stämningen. Vid sittning rekommenderas max 20 personer och för mingel max 50 personer.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.