Best Western and hotel

Information

Påsklov i Stockholm? Boka med koden PROMOAND och bo för bara 995 kr/natt för två personer.

Det optimala cityhotellet

Letar du efter ett prisvärt och trevligt hotell med perfekt läge mitt i Stockholm? Då är du varmt välkommen till and hotel! Här bor du i moderna och funktionella rum av något mindre storlek till modesta priser.

Smart planerade rum

På and hotel erbjuds fina rum med sköna sängar från Mille Notti, regndusch och golvvärme i badrummen samt 1 GB fiber och accesspunkter i samtliga rum. Med andra ord har du allt du kan tänkas behöva för att varva ned efter en spännande dag med nya intryck och erfarenheter. 


Lounge och bar

Förutom bekväma rum har hotellet också mycket annat att erbjuda. Här finns en härlig lounge som passar utmärkt för umgänge med familjen, kompisgänget eller kollegorna. Intill loungen ligger en charmig bar som erbjuder ett väl utvalt sortiment av både vin och öl. När vädret tillåter kan du också avnjuta din frukost eller en uppfriskande drink på den mysiga terrassen.


Nära till allt

Stockholm har ett nästintill obegränsat utbud av restauranger, barer, shopping och aktiviteter. Inom några minuters promenad från hotellet når du exempelvis ståtliga Kungsgatan, klassiska Sergels torg eller den mysiga parken Humlegården. Du är mer än välkommen att fråga på hotellet om du vill ha tips på stans bästa drinkar eller andra personliga guldkorn! 

Kundbetyg: 4,3/5 (3 054 omdömen)
Best Western and hotel

Apelbergsgatan 40, 111 37 Stockholm

Telefon: +46 8 550 016 00

E-post: info@andhotel.se

desk in hotel room

Namn och koncept i sann symbios

Namnet and hotel är inspirerat av att själva hotellet inte alltid spelar huvudrollen. Oftast reser du för att göra något annat, och i samband med det behöver du även boka hotell. Business and hotel eller kanske concert and hotel.

Välj rum

Erbjudanden

Påsklovserbjudande

Hitta på något kul på påsklovet? Åk till Stockholm eller unna dig en härlig staycation. Bo mitt i city för bara 995 kr/natt för två personer.

Använd bokningskoden

Klicka på knappen så hamnar bokningskoden i sökrutan:

En middag utöver det vanliga, 4 april.

75 års professionell erfarenhet i köket skojar man inte bort på en kockminut.

Så bokar du

Boka här

Mat & Dryck

Breakfast buffet

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bo på and hotel. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Vårt koncept Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

people eating and drinking

Middag

Middagen beställer du från en enkel men välkomponerad meny i baren. På menyn hittar du bland annat dagens husman, charkbricka eller pizza. Här får du ett varmt bemötande tillsammans med god mat och något svalkande i glaset.

bar drinks

&aw

I baren serveras riktigt goda drinkar, vin och öl. Självklart kan du även botanisera i utbudet i vinbaren. På fredagarna blir det aw med en dj från So Fresh So Clean som sätter stämningen med soul, funk, R&B & house.

bar wine

&vinbar

I vinbaren kan du njuta av noga utvalda viner på glas i en charmig hotellmiljö. Du kommer nog att uppskatta att ju dyrare vin, desto mer prisvärt är det. Vill du testa olika sorter kan du köpa halva glas. Till vinet erbjuds chark och ostar från Totties Mat i Roslagen.

terrace

&terrassen

Sommarbaren &terrassen hittar du på hotellets innergård, en lugn oas mitt i city. När vädret tillåter kan du här ta din goda drink eller något att äta. Terrassen går även att boka för mingel och andra evenemang.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Djurfritt hotell.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet har ingen egen parkering utan hänvisar till de parkeringsgarage som finns i området, exempelvis parkeringshuset Väderkvarnen på Brunnsgatan 26.


Övriga tjänster

  • Reception öppen 24 timmar
  • Affärscenter
  • Frukostbuffé ingår
  • Express-incheckning
  • Express-utcheckning
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Omklädningsrum
  • Lounge/bar
  • Restaurang
  • Bastu
Lounge Fireplace

Vinterkampanj från 895 kr/natt

Checka in från 895 kr/natt, frukost ingår.


Erbjudandet gäller 18 december – 31 januari när du bokar online med rabattkoden "PROMOAND" eller direkt med hotellet.


Pris: 

Dubbelrum utan fönster 895 kr/natt

Dubbelrum med fönster 995 kr/natt


Läs mer och boka här!

Fitness Center Treadmills

Gym

I gymmet finns löpband, crosstrainers, cyklar och roddmaskiner. Du hittar även skivstång, hantlar, kabeldrag med mera. All utrustning är från Life Fitness Integrity Series. Separata omklädningsrum med varsin bastu för herr och dam finns i direkt anslutning till gymmet. Gymmet är öppet alla dagar kl. 05.30-22.30.

Fitness Sauna

Bastu

Passa på att slappna av i hotellets härliga bastu. Här finns separata omklädningsrum med varsin bastu för herr och dam i direkt anslutning till gymmet. Ta med eget lås till skåpen.

Möten & Konferens

På and hotel finns inga mötesrum, men besök gärna den fina loungen – perfekt för ett informellt möte över en kopp kaffe eller för dig som vill jobba några timmar i trevlig hotellmiljö. 


För mer formella möten och konferenser samarbetar hotellet med Convendum som ligger några minuter bort på Kungsgatan 9.

Konferensbokning

E-post: info@andhotel.se

Telefon: 08-550 016 00

    Varför Best Western?

    Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.