icon
icon
icon
icon

Hotell i Stockholm

Oavsett om du planerar en weekendresa eller en längre semester är det trevligt med boende på ett hotell där du blir väl omhändertagen.

Att välja rätt när du ska boka hotell i Stockholm är visserligen inte alltid helt enkelt men om du bokar ett vänligt och serviceinriktat hotell med god tillgänglighet och välkomponerade frukost- och middagsmenyer så talar mycket för en bekväm vistelse. Det finns gott om kvalitativa hotell i Stockholm, både centralt i innerstaden men även i lugnare områden. Beroende på hur du ska tillbringa din vistelse i huvudstaden finns många bra boendealternativ.

Hotell i Stockholms innerstad

Hotell i Storstockholm

Best Westerns hotell i Stockholm är ett bra alternativ eftersom det finns många olika typer av hotell. Bland annat finns familjevänliga  hotell med närhet till olika nöjen och aktiviteter som passar för barn. Du kan även hitta hotell som ligger centralt och med närhet till det mesta, något som är fördelaktigt för affärsresenärer. Oavsett vilket hotell du väljer är en sak säker, du kommer alltid att mötas av god service och flexibelt mottagande anpassat efter dina önskemål. Naturligtvis erbjuds du även fantastiska, ombonade rum och lokaler och inte minst en härlig god frukost varje morgon. Boka hotell i Stockholm redan idag!

Tips när du ska boka hotell i Stockholm

Ett bra råd är att välja hotell i Stockholm utifrån ditt specifika mål och syfte med resan, samt med tanke på läget. Om du väljer att bo på ett centralt hotell så har du vanligen nära till sevärdheter, shopping, nöjesutbud, kultur- och uteliv. Ett annat bra tips är att sätta dig på ett café och unna dig en härligt välsmakande och klassiskt svensk fika. En bra start är då till exempel bageri Petrus, där de har fantastiska kardemummasnurror.

Hotell i Stockholm centralt

Det finns många fördelar med att boka ett hotell i Stockholm centralt, men i huvudstaden finns det ju inte bara ett centrum. Beroende på vilken stadsdel du föredrar, exempelvis Gamla Stan, Östermalm eller kanske slussen, finns många olika alternativ att välja bland. Här finns mysiga boenden i både Danderyd , Södermalm, Sundbyberg och Norrmalm. Dessutom kan du välja bland både enkla men mysiga hotell men också våra premiumalternativ. Hotel Kung Carl är exempelvis ett av våra hotell som ingår i WorldHotels Crafted. Här kan du räkna med lyxiga faciliteter och alla bekvämligheter du kan önska. Bor du centralt kommer du ha nära till såväl caféer och restauranger som nöjen.

Hotell i Stockholm med närhet till det mesta

Har du mycket tid för att utforska den svenska huvudstaden är en tur till det slående vackra Skinnarviksberget ett väldigt bra alternativ. Utsikten som öppnar upp sig här hittar du ingen annanstans.Om du uppskattar härliga vyer bör du också försöka hinna med ett besök på Monteliusvägen som erbjuder rent spektakulär utsikt över vattnet mot Stadshuset och Riddarholmen. En promenad på den vackra Djurgården i centrala Stockholm är också som balsam för själen. Börja tidigt om morgonen och gå längs så länge du orkar, när du behöver en paus är Rosendals trädgård en bra och inspirerande plats för återhämtning. Här kan du även njuta av smakrik lunch eller välja att promenera vidare till något av Stockholms saluhallar med stort utbud av olika restauranger, caféer och råvaror. Oavsett om du uppskattar skaldjur, charkuterier, fisk och vilt eller grönsaker så finns det alternativ här.

Stort utbud av design och kultur

Tiden går oftast väldigt fort när man har roligt, men under eftermiddagen kan du också hinna med ett besök hos skulpturen Carl Eldhs ateljémuseum i Norrtull. Den konstintresserade kan också besöka galleriet Dusty Deco som visar en blandning av danska designklassiker och samlingar av moderna foton. Försök även hinna med Moderna Museet och Fotografiska som är väl värda sina besök.

Boka hotell i Stockholm och utforska sevärdheterna

Sveriges huvudstad är otroligt vacker, både iklädd sin vinterskrud men också när träden är gröna och parkerna blommar. Här finns inte bara historia och kultur, Stockholm har dessutom ett rikt utbud av roliga aktiviteter för hela familjen. Här kan du gå på konsert i Globen, besöka Skansen och kolla på djuren eller boka in Escape Room, ett riktigt spännande och roligt spel för hela familjen. Efter alla dessa promenader och upplevelser krävs en törstsläckare. Ett bra tips är då att besöka det lokala och populära bryggeriet Omnipollos Hatt med stort utbud av bland annat egenproducerad fatöl och pizzor. Om du är mer intresserad av en mer regelrätt middag så finns det många restauranger att välja på vid Nytorget. Till exempel så är minirestaurangen Bar Agrikultur något av det senaste heta med härlig atmosfär, högkvalitativ mat, tilltugg och drycker för flera sinnen. Efter en lång dag på stan är det skönt att återvända till ett bekvämt och mysigt hotell i Stockholm.

Boka hotell i Stockholm och bo bekvämt

I Stockholm finns det mycket att göra och uppleva och staden har dessutom ett bubblande nattliv. Men även hotellupplevelsen spelar stor roll för hur resan utvecklar sig. Boka via Best Western redan idag för att säkra din vistelse på ett serviceinriktat, bekvämt och bästa hotell i Stockholm – alltid för just dina önskemål och behov. Se till att bli medlem, då har du chansen att få riktigt bra belöningar genom Best Western Rewards. Det kan handla om gratis hotellnätter, uppgradering av rum och mycket mer. Förutom att du kan få fria nätter på något av våra 4 000 hotell världen över, kan du även belönas med presentkort på hemelektronik, nöjen och shopping!

Saker att göra i Stockholm

  • Besöka Vasamuseet

  • Njut av utsikten från Skinnarviksberget

  • Gå en rundvandring i Gamla Stan

  • Ta en promenad på Djurgården

  • Se skulptören Carl Eldhs verk vid Norrtull

  • Titta på djuren på Skansen