Hotel Giò, BW Signature Collection

Stilfullt hotell i italiensk 50-talsanda

Välkommen till Hotel Giò, BW Signature Collection i Solna! Detta hotell har kommit att bli en naturlig mötesplats som numer går under smeknamnet The Social Hub Hotel. Här kan du både övernatta, arbeta och slappna av i en varm och kravlös miljö med tidstypiska trappor, hissar och dörrar som inspirerats av 50-talets Pirellihöghus i Milano.

Ikoniska rum

Hotellet inrymmer 179 rum i olika utföranden utspridda över tio våningsplan. En del av rummen är extra stora och anpassade för längre vistelser eller hela familjer. Samtliga rum är designade och inredda för att införliva känslan av det ikoniska 50-talets Italien. Här sover du i sköna sängar med vackra sänggavlar och inredningstextilier i sammet.  


Italiensk restaurang och retrogym

Ännu närmare kommer du Italien i hotellets restaurang Mama Giò som serverar klassiska italienska rätter med inslag från andra delar av världen. Restaurangen har 160 sittplatser och en uteservering där du kan njuta av frukost, lunch och middag i form av det bästa Italien har att erbjuda i matkonst. På sommaren är den stora terrassen öppen för både mat och dryck eller varför inte en match Boccia.


I hotellets lokaler finner du även ett modernt gym med retrokänsla. Gymmet har modern utrustning och tillhörande omklädningsrum samt bastu.


Vardagsrummet

Missa inte det mysigt inredda vardagsrummet, en yta som passar alla typer av möten, evenemang och aktiviteter. Här kan du till exempel anordna ett avslappnat frukostmöte, mingel eller kanske en mindre livespelning. 

När lokalen inte är bokad kan du som hotellgäst slappna av i de inbjudande sofforna. 


Sevärdheter och besöksmål i Solnaområdet

Alldeles i närheten av hotellet ligger den kungliga Hagaparken där du kan motionera eller göra en historisk djupdykning bland slott, paviljonger och tempel. På gångavstånd från hotellet hittar du även Friends Arena där du kan uppleva olika typer av evenemang såsom konserter, fotbollsmatcher, hästridning och andra idrottsevenemang. Bredvid Friends Arena hittar du även Mall of Scandinavia med butiker och upplevelser för varje dag i veckan och mer därtill. Vill du in till centrala Stockholm tar du dig lätt dit med buss eller pendeltåg på cirka en kvart. Hotellets läge passar även dig som kommer med flygbuss från Arlanda, då hållplatsen är strax utanför hotellet. 

Kundbetyg: 4,5/5 (2 085 omdömen)
Hotel Giò, BW Signature Collection

Råsundavägen 1–3, 169 67 Stockholm

Telefon: +46 8 122 00 550

E-post: info@hotelgio.se

Med Giò Ponti som inspiration

Den modernistiska byggnad som hotellet huserar i ritades på 50-talet och har inspirerats av dåtidens största arkitektoniska mästare Giò Ponti. Det är även av honom som hotellet fått sitt namn. Lägg särskilt märke till de vackra 50-talsdörrarna och det speciella trappräcket som möter dig i hotellets lobby!

Välj rum

Erbjudanden

Checka in för 950 kr/natt

Bo två personer för 950 kr per natt, hotellfrukost ingår! Boka med koden SUMMERDEAL. Erbjudandet gäller alla dagar med incheckning senast 18 augusti 2024.

Använd bokningskoden

Klicka på knappen så hamnar bokningskoden i sökrutan:

Mat & Dryck

Restaurant

Mama Giò

Mama Giò består av restaurang och bar där du njuter av det bästa Italien har att erbjuda i mat- och dryckesväg.  Här flödar olivolja, örter, tomater, ostar och charkuterier tillsammans med klassiska italienska viner och signaturcocktails. På Mama Giò serveras också den fantastiska frukostbuffén!

Restaurant

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Hotel Giò, BW Signature Collection. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtna mot en kostnad om 250 sek/vistelse.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder parkering mot en kostnad om 200 sek/dygn. Kontakta hotellet för att förboka din plats.


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Express-incheckning
 • Express-utcheckning
 • Ismaskin
 • Lounge/bar
 • Utomhusparkering
 • Värdeskåp
GYM Amenities

Gym och bastu

Liksom hotellet i övrigt är även gymmet inspirerat av italienskt 50-tal. Här tränar du i en lokal med retroinspirerad inredning som går fint ihop med den moderna utrustningen. Som hotellgäst har du gratis tillgång till både gym och bastu.

Möten & Konferens

Hotellet har tre konferenslokaler varav två är traditionella mötesrum och ett är hotellets ”vardagsrum” som verkligen ger känslan av att komma hem till någon. Därtill går det att boka hotellets svit på våning tio för möten med upp till åtta deltagare.

Konferensbokning

E-post: bokning@hotelgio.se

Telefon: +46 8 122 00 556

 • Vardagsrummet

  Number of personsMax 80 gäster
  Area250 m2

  Vardagsrummet passar alla typer av möten, evenemang och aktiviteter. Här kan du till exempel anordna ett avslappnat frukostmöte, mingel eller kanske en mindre livespelning. Loungesittning upp till 80 personer och upp till 150 personer för mingel.

 • Mötesrum 1

  Number of personsMax 10 gäster
  Area25 m2

  Ett mindre mötesrum där ni kan stänga om er och har alla förutsättningar för ett lyckat hybridmöte.

 • Mötesrum 2

  Number of personsMax 10 gäster
  Area25 m2

  Ett mindre mötesrum med en ljus och luftig känsla tack vare de stilenliga glasdörrarna.

Varför BW Signature Collection?

Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.