Nymindegab Kro, BW Signature Collection

Hotell nära naturen med fokus på gastronomi

På toppen av sanddynen längst västerut på Jylland ligger Nymindegab Kro, BW Signature Collection bokstavligen i utkanten av Ringkøbing Fjord och naturparken Västra havet. Här både sover och äter du gott på ett hotell som kommer att göra allt för att du ska få en riktigt bra vistelse.

Hotellet ingår i alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor.


På Nymindegab Kro, BW Signature Collection erbjuds 32 moderna rum och 10 inbjudande hotellägenheter, inredda i ljusa färger. Hotellet utgör en bra utgångspunkt för en avkopplande stund borta från vardagens stress och jäkt.


Restaurang

Nymindegab Kro lockar med en praktfull restaurang, varifrån du har en hänförande utsikt över sanddynerna, fjorden och den höga västjyske himlen. Gastronomi är något Nymindegab Kro fokuserar mycket på. Årstiderna speglas i menyn som ändras kontinuerligt, men det finns alltid kreativt sammansatta menyer, som tillagas från grunden med säsongens bästa råvaror. Sammantaget är värdshusets mål att ge gästerna stora gastronomiska upplevelser i informella miljöer.


Konferens

Hotellet har mötesrum med plats för upp till 150 personer och alla mötesrum är utrustade med all nödvändig teknisk utrustning för presentationer och liknande.


Att göra i Nymindegab

Nedanför de höga sanddynerna sträcker den kilometerlånga sandstranden ut sig och inbjuder till lek och bad under varma sommardagar, samt friska promenader under andra årstider, då Nordsjön kanske visar sig från sin råare sida.


Det finns också ett antal aktiviteter i närheten av hotellet: Du kan spela golf, vindsurfa, fiska, rida, titta på fåglar, ta med dig lunchpaket på en cykeltur eller ro en tur i kanot på Ringkøbing Fjord. Eller varför inte besöka Lyngvig fyr som erbjuder en fantastisk utsikt.

Nymindegab Kro, BW Signature Collection

Vesterhavsvej 327, 6830 Norre Nebel

Telefon: +45 75 289211

E-post: kontakt@nymindegabkro.dk

Välj rum

Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakta hotellet för mer information.


Husdjur

Husdjur är tillåtna på begäran. Tillägg kan tillkomma.


Parkering

Gratis parkering. Laddkontakt för elbil finns.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Restaurang
  • Lounge/bar
  • Express-utcheckning
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Wifi / fiber
  • Fri parkering
  • Utomhusparkering

Varför BW Signature Collection?

Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.