icon
icon
icon
icon

Small Danish Hotels i allians med Best Western

I ett slag tripplade Best Western sin hotellnärvaro i Danmark – i och med alliansen med Small Danish Hotels. För dig som gäst innebär detta fler härliga danska pärlor att besöka.

Med Small Danish Hotels 69* herrgårdar, värdshus, hotell, och strandhotell och BWH Hotels 16 danska hotell ökar vi vår närvaro stort i Danmark. Genom alliansen kan vi erbjuda ännu fler unika hotell med olika utseende, charm och erbjudanden. Den gemensamma nämnaren är att de alla fokuserar på kvalitet och gästnöjdhet.

Tillsammans når vi ut bredare: vi finns i hela landet, och det finns något för alla. Med andra ord: vi fortsätter att vara lika olika överallt.

Välrenommerade restauranger

Small Danish hotels har en lång tradition av att servera mat av hög klass. Restaurangerna på många av hotellen och herrgårdarna serverar gourmetmat och noga utvalda viner till sina gäster.

Prisbelönt hotellkedja

Under 2022 blev Small Danish Hotels utsedda till Danmarks bästa hotellkedja av Danish Travel Awards.

Alliansvideo

Se den korta filmen som illustrerar vårt och Small Danish Hotels gemensamma mål: att ge en utmärkt service till våra gäster.

Se film
icon

Rewardsmedlem – det här gäller

Rewardsmedlemmar kan tjäna poäng när de bor på Small Danish Hotels och de kan boka bonusnätter på de hotell som är med i alliansen.

Dessvärre har våra partnerhotell inom Small Danish inte möjlighet att erbjuda de övriga medlemsförmåner du kanske är van vid när du bor på Best Western, t.ex. medlemspris. Kom dock ihåg att vara inloggad när du bokar, så att du får dina rewards-poäng per automatik.

* Observera att inte alla Small Danish Hotels hotell ingår i alliansen med BWH Hotels.

Tyvärr går det inte att använda Small Danish Hotels presentkort eller Benefits-poäng för att boka Best Westerns egna hotell.