Hotel Allinge, Sure Hotel Collection

Familjeägt hotell på den soliga ön Bornholm

Här kan du se fram emot en vacker utsikt över havet, och ett läge nära allt från hamnen, stränder och badvänliga klippor till butiker, caféer, rökerier och de många olika restaurangerna.

Hotellet ingår i alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor.


Hotel Allinge, Sure Hotel Collection kan beskrivas med orden hygge, närvaro och personlighet. Här bor du i något av de 55 vackra och ljusa rummen. Det personliga värdskapet skapar en trygghet och en känsla av att vara hemma.


Restaurang och trädgård

Under sommarperioden serveras en en kvällsbuffé bestående av sallader, förrätter, soppa, varmrätt och efterrätt/kaka. Vintertid serveras en 2-rätters meny efter kockens eget val. Gemensamt för båda menyerna är att innehållet är baserat på klassisk dansk mattradition. Hotellet har även en mysig trädgård där du som gäst har möjlighet att njuta av något gott att dricka i rofyllda omgivningar.


Historia och natur

Från Allinge är det inte långt till Sandvig, där Hammerknuden startar och erbjuder vandringar och vyer som du inte skulle tro hör hemma i Danmark. Det är också här Hammershus ligger, Hammershus ligger på den nordligaste delen av Bornholm och är värt ett besök. Från Hammerhavnen (Sæne Havn) finns en spännande båttur längs den klippiga kusten till exemplevis. Våde Ovn.

Kundbetyg: 3,8/5 (2 omdömen)
Hotel Allinge, Sure Hotel Collection

Storegade 3-5, 3770 Allinge

Telefon: +45 56480025

E-post: info@hotelallinge.dk

Välj rum

Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakta hotellet för mer information.


Husdjur

Husdjur är välkomna mot en extra betalning på 200 DKK per vistelse. Djur får dock inte röra sig på möblerna i rummen eller vistas i restaurangen.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Fri parkering och laddstation för elbilar. Ett 2×11 kW laddställ med typ 2-kontakt finns. Har du inte tagit med din egen laddkabel kan du låna en i receptionen där du även kan få ett laddkort.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Värdeskåp
  • Skoputsmaskin
  • Wifi / fiber
  • Fri parkering
  • Utomhusparkering

Varför Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellupplevelse, ett snyggt och bekvämt boende med charm. Prisvärda hotell med känsla för design.