Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by Best Western

Konferenshotell med naturskönt läge på Fyn

Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by Best Western är det självklara valet, oavsett om du letar efter en romantisk parsemester eller behöver en plats att hålla ditt nästa möte eller konferens på. Denna hotellpärla på Fyn ligger nära orten Middelfart och kan nås på bara tre minuter från motorväg E-20.

Hotellet ingår i alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor.


Välkommen till detta fina konferenshotell med 74 välmöblerade och moderna dubbelrum med badkar, tv och gratis wifi. Hotellet ligger i gröna omgivningar med en vacker trädgård och skog runt knuten. Ett självklart val oavsett om du vill ha en avkopplande eller en aktiv semester.


Restaurangen

På hotellets restaurang serveras utsökt mat av hög standard. Både till fest och vardag är smaken och detaljerna noggrant genomtänkta för att säkerställa en kulinarisk upplevelse.


Möten och konferens

Oavsett storleken på det event du planerar står Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by Best Western med sin mångåriga erfarenhet redo med utrustning, kompetent personal och rätt möteslokaler. Här finns 13 lokaler, varav den största har plats för upp till 200 gäster.


Natur

Hotellets gröna omgivningar med stor trädgård, skogssjö, åkrar och skog gör det till en riktig pärla för resenärer som söker en vistelse nära naturen. Läget är också perfekt för att hålla såväl bröllop som andra fester.


Bar

När du är trött efter en lång dag av möten har du möjlighet att komma ner i varv med en sval kvällsdrink i hotellets bar Under Hønsehuset.


I området

Det finns många spännande sevärdheter och upplevelser bara en kort bit från Fjelsted Skov. Du kan bland annat besöka de mysiga byarna i området, eller testa Bridgewalking i Middelfart, då du spänner fast dig på bron högt över vattnet och promenerar längs med balkarna.

Humlemagasinet i Harndrup är definitivt också värt ett besök, med sina vackra stora trädgårdar, planteringar, och vackra gamla byggnader.

Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by Best Western

Store Landevej 92, 5592 Ejby

Telefon: +45 64881660

E-post: info@fjelstedskov.dk

Välj rum

Mat & Dryck

Fjelsted Skov

Caféen på Fjelsted Skov

På hotellets restaurang välkomnas både hotellets gäster och den som har vägarna förbi och vill äta en god bit mat. Här serveras lunchbuffé, kvällsbuffé och sötsaker. 


Köket är öppet tisdag till lördag kl 12.00 – 20.30


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 10:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur kan inkluderas på begäran. Tillägg kan tillkomma.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Gratis parkering. Tillgång till laddningsuttag för elbilar.


Övriga tjänster

    Möten & Konferens

    För dig som planerar att hålla en konferens, möte eller kurs på Fyn är Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by BW ett bra val. Med 13 olika konferens- och möteslokaler och en kapacitet på upp till 200 deltagare finns det goda möjligheter att kombinera och anpassa upplägget efter era behov.

    Konferensbokning

    E-post: info@fjelstedskov.dk

    Telefon: +45 64 88 16 60

      Varför Sure Hotel Collection by Best Western?

      En personlig hotellupplevelse, ett snyggt och bekvämt boende med charm. Prisvärda hotell med känsla för design.