Hotel Amerika, BW Signature Collection

Information

På söndagar under perioden 1 okt 2023 - 31 mars 2024 håller restaurangen stängt efter frukost.

4-stjärnigt hotell nära Mariagerfjorden och Hobro hamn

Att besöka det 4-stjärniga Hotel Amerika, BW Signature Collection är som att ta en resa in i en värld av lugn och skönhet. Redan på väg in i den gamla bokskogen kan man känna pulsen sjunka.

Hotellet ingår i alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor.


Hotel Amerika, BW Signature Collection ligger bara 10 minuter med bil från motorväg E45.

Hotellet erbjuder 67 rum som alla har eget badrum och tv. Flertalet rum har även egen altan eller balkong. Inredningen är mysig och bekväm och redo att välkomna dig till en vistelse att njuta av.


Frukost

I hotellets restaurang kan du börja dagen med en härlig frukost som på ett lite ovanligt sätt serveras på en monter vid ditt bord. A la carte-frukost kan beställas utan extra kostnad.


Aktiv semester och vacker natur

Den vackra naturen precis utanför dörren måste upplevas. Utforska dem många små grusstigar, som bland annat leder till Mariager Fjord och ner mot Hobro hamn. Om du gillar vandring rekommenderas Panoramarutten. 


Området erbjuder också många kultur- och konstupplevelser, maritim atmosfär och aktiviteter som löpning och cykling. Spelar du golf har du möjlighet att spela på hela 3 banor inom kort avstånd.

Hotel Amerika, BW Signature Collection

Amerikavej 48, 9500 Hobro

Telefon: +45 98544200

E-post: post@hotelamerika.dk

Hotel Amerika

Hotellets historia

Man kan bli förvånad över att stöta på Amerika i utkanten av Hobro, men förklaringen är att för drygt 100 år sedan kom en man till Hobro, efter att ha bott i Amerika i ett antal år. Han hade tjänat pengar 'over there' och byggt några hus vid Osterskoven och när folk besökte honom, sa de alltid att de skulle åka till Amerika.

Välj rum

Mat & Dryck

En speciell upplevelse i Restaurant Uafhængig

Se fram emot autentiska smakupplevelser i Restaurang Uafhængig. Här är menyerna noggrant sammansatta och allt baserat på och inspirerat av säsongens råvaror och den omgivande naturen; Østerskoven och Mariager Fjord. Även passionen för vin är stor, vinerna i vinskåpet är noga utvalda och anpassade säsongsbetonade menyer.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Barn under 5 år bor gratis i föräldrarnas säng. I utvalda rum är det möjligt att köpa en extrasäng för 300 DKK per dag inkl. frukost.


Husdjur

Hundar är tillåtna på utvalda rum mot en extra betalning på 150 DKK per dag och under förutsättning att de inte är ensamma under långa perioder. Hundar är inte tillåtna i restaurangen. Kontakta hotellet för att ta reda på om det finns lediga hundrum.


Parkering

Fri parkering och laddplats för elbilar.


Övriga tjänster

 • Reception öppen 24 timmar
 • Express-incheckning
 • Express-utcheckning
 • Fri parkering
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Lounge/bar
 • Utomhusparkering
 • Restaurang
 • Värdeskåp

Möten & Konferens

68

Hotellrum

5

Mötesrum

200

Biosittning

Vi erbjuder flera alternativ som t.ex dagsmöten, konferenser och seminarier samt föreläsningar, företagsfester eller andra event med syfte att träffas utanför kontoret. Alla rum har tillgång till en terrass med en vacker utsikt mot park och skog.

  Varför BW Signature Collection?

  Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.