Hotel Hovborg Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

200 år gammalt värdshus med halmtak

Det traditionella Hotel Hovborg Kro, Sure Hotel Collection by Best Western ligger i ett naturskönt område. Värdshuset är känt för sin välsmakande jyska mat, som görs som på den gamla goda tiden.

Hotellet ingår i alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor.


Det 200 år gamla Hotel Hovborg Kro, Sure Hotel Collection by Best Western har 51 mysiga rum med bad, toalett och tv och är känt för sina traditionella halmtak och sin storslagna jyska mat, lagad som på den gamla goda tiden. Gården har bevarats från generation till generation.


Konferens

Värdshuset är rikskänt för sin välbevarade och autentiska värdshusstil, som ger intrycket av att vara återvänt till en svunnen tid. Genom varsam renovering och tillbyggnad har gästgiveriets ägare förvandlat den gamla ladugården och stallet till moderna och okonventionella kurslokaler.


Fiske och golf

Det finns goda fiskemöjligheter i Holme Å som går tvärs igenom värdshusets enorma trädgård. Värdshuset ligger också i ett område där det finns inte mindre än 16 golfbanor, vilket gör Hovborg Kro till det självklara valet när du ska på golfsemester.


Saker att göra i och runt Hovborg

Hotel Hovborg Kro, Sure Hotel Collection by Best Western är omgivet av vacker natur med cirka 6 000 hektar mark med skog. Området med plantageerna Klelund, Baldersbæk och Høllund Søgård är en del av dansk historia. Området bjuder på fina promenader i skogen eller på naturstigen längs Holme Å vid den gamla "Studedrivervej".


Du kan knappast missa det närliggande Lego House och Legoland, där du kan låta din fantasi och kreativitet flöda med miljontals legobitar eller åka på vilda berg-och dalbanor med barnen. Båda ligger knappt 19 km från Hovborg.

Hotel Hovborg Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Holmeavej 2, 6682 Hovborg

Telefon: +45 75396033

E-post: info@hovborg-kro.dk

Välj rum

Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakta hotellet för mer information.


Husdjur

Husdjur tillåtet på förfrågan. Tillägg tillkommer.


Parkering

Gratis parkering. Tillgång till laddningsuttag för elbilar.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Wifi / fiber
  • Fri parkering
  • Utomhusparkering

Varför Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellupplevelse, ett snyggt och bekvämt boende med charm. Prisvärda hotell med känsla för design.