Best Western Solna Business Park

Personligt och ombonat i Solna Business Park

En kort promenad från Sundbybergs station välkomnas du till Best Western Solna Business Park. Här erbjuds ett utmärkt hotell både för dig som letar boende för affärsresan och för dig som ska på evenemang eller semester i Solna eller Stockholm. Förutom fina rum har hotellet en mysig lobbylounge där gäster bjuds på kaffe och te.

Trivsamma rum
Hotellet erbjuder skandinaviskt ljusa rum med en asiatisk touch. Här finns vackra trägolv och många av rummen har fönster från golv till tak, alla rum har fransk balkong. Här finns både mysiga enkelrum, dubbelrum och rymligare rum för dig som reser med familjen. Rummen är smakfullt inredda med sköna sängar av hög kvalitet, ett rejält tilltaget skrivbord och tv.


Personligt och ombonat
Kliv in genom dörrarna och du möts av en ombonad och personlig atmosfär. Varje morgon serveras en härlig frukostbuffé, som ingår i priset för dig som bor på hotellet. I hotellets lobbylounge bjuds alla gäster på kaffe och te under eftermiddagen och kvällen. I baren kan du beställa något gott att dricka. 


Hotellet har inget eget gym, men alla hotellgäster har fri tillgång till gymmet på systerhotellet Aiden by Best Western Stockholm Solna som ligger i samma område.


Att göra i Solna och Sundbyberg
Solna Business Park är beläget precis vid gränsen mellan Solna och Sundbyberg. Området sjuder av aktivitet, här finns mängder av restauranger, service och shopping. Har du bokat en biljett till ett evenemang på Friends Arena så är hotellet perfekt som utgångspunkt. Intill arenan ligger Skandinaviens största köpcentrum Mall of Scandinavia, med shopping, bio, nöjen och restauranger.


Bra kommunikationer
Solna Business Park är beläget i ett av Stockholms bästa kommunikationslägen. Vid Sundbybergs station som ligger några minuters promenad bort stannar tåg, pendel och tunnelbana. Här finns även tvärbana och bussar. Ska du till flygplatsen? Med tvärbanan tar du dig enkelt till Bromma flygplats, och till Arlanda kan du ta flygbussen som går vid Gjuteribacken i Sundbyberg, cirka 10 minuters promenad från hotellet.

Kundbetyg: 3,8/5 (117 omdömen)
Best Western Solna Business Park

Englundavagen 2, 171 41 Solna

Telefon: +46 8 505 569 00

E-post: info@businessparksolna.se

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Area Solna Business Park

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar Solna Business Park

Lobbylounge med bar

I hotellets lobbylounge bjuds gästerna kvällstid på kaffe och te. Här finns även hotellets bar där du kan du njuta av något gott i glaset och lättare snacks.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Barn upp till 12 år kostar 100 SEK extra


Husdjur

Husdjur tillåtet, kostnad om 400 kr tillkommer.


Parkering

Utomhusparkering 24 timmar. Kostnad 250 sek.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Gym
  • Kemtvätt
  • Express-incheckning
  • Express-utcheckning
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Wifi / fiber
  • Skrivare tillgänglig
  • Utomhusparkering

Möten & Konferens

Hotellet har inga egna konferenslokaler, men det finns många aktörer i närområdet som erbjuder konferens- och möteslokaler för det lilla som det stora sällskapet. Kontakta hotellet för tips och guidning.

    Varför Best Western?

    Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.