Aiden by Best Western Stockholm Solna

Modernt hotell i Solna

I Solna strax utanför Stockholm city hittar du mysiga Aiden by Best Western Stockholm Solna. Här bjuds gästerna på kaffe och te och kan mötas över ett parti shuffleboard eller dart på spelområdet. Läget är perfekt för affärsresenären eller för dig som ska på event på Friends Arena. Här kan du njuta av lugn och ro, medan Stockholm city bara ligger 10 minuter bort med kollektivtrafik.

Aiden by Best Western Stockholm Solna är inrett i en ljus skandinavisk stil med en lekfullhet i färgsättningen som går i grått och rosa. Du kan välja bland fem olika rumstyper, alla trivsamt inredda med sköna sängar och ombonad atmosfär.


Utmärkande när du bor på ett Aiden-hotell är de högteknologiska och användarvänliga lösningarna, till exempel kan du streama direkt från egna enheter och checka in dig själv med hotellets digitala incheckningsautomater. Eller varför inte testa hotellets hologram-receptionist som står redo att hjälpa till. Om du inte vill använda självincheckning så finns även Aiden-hosts på plats för att ta emot dig.


Lounge med spelområde

När du kliver in på hotellet möts du av en stor välkomnande lobby där hotellets gäster bjuds på kaffe och te. Här finns även ett spelområde där du kan roa dig med exempelvis shuffleboard och dart.


I hotellets bar kan du njuta av ett glas vin eller en öl efter en lång arbetsdag, sightseeing eller shoppingrunda.


Service point, shop och gym

På varje våning i hotellet finns en service point där du som bor på hotellet kan hämta kaffe, låna strykjärn och stykbräda, hämta en extra handduk med mera. I hotellets shop hittar du små nödvändigheter såsom hygienartiklar, snacks och godis.


För dig som önskar träna finns ett välutrustat gym på hotellet.


Närområdet

Här bor du i Solna med närhet till både Solna Business Park, Skytteholms IP, Solna Centrum, Mall of Scandinavia och Friends Arena. I närområdet finns det många mysiga caféer och restauranger att besöka.


Vill du ta dig in till Stockholm city så finns det goda kommunikationer med både pendel och tunnelbana i Sundbyberg, stationen ligger på cirka 10 minuters promenad från hotellet.


Kundbetyg: 3,8/5 (153 omdömen)
Aiden by Best Western Stockholm Solna

Smidesvägen 1-3, 171 41 Solna

Telefon: +46 8 54604500

E-post: solna@aidenhotels.se

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast area Aiden Solna

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Aiden Solna

Bar

Hotellet har en barception där du kan slå dig ner med något gott i glaset.

Restaurant Aiden Solna

Restaurang

Hotellets gäster erbjuds en lättare middagsservering i den trivsamma restaurangen. 


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Barn upp till 12 år kostar 100 SEK.


Husdjur

Husdjur tillåtet på förfrågan, kostnad om 400 kr tillkommer.


Parkering

Utomhusparkering 250 SEK/dygn


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Gym
  • Wifi / fiber
  • Lounge/bar
  • Parkering 250 SEK
  • Restaurang
  • Värdeskåp
Gamezone Aiden Solna

Spelområde

I hotellets spelområde kan du utmana en vän eller främling på shuffleboard, dart eller något annat spel. 

Varför Aiden?

Aiden är en ny generation av prisvärda hotell med lekfulla detaljer, där tekniska lösningar står i fokus. Här finns det du behöver för en bekväm vistelse.