Hotel Svanen, BW Signature Collection

Designhotell nära Legoland

Charmigt hotell i Billund nära både flygplatsen och Legoland. Här kan du sova gott i ett av de mysiga rummen, med bilen parkerad nära rummet. Hotellet har en exklusiv restaurang, bar och vinkällare.

Hotellet ingår i alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor.


Varje detalj är genomtänkt i de unikt designade rummen, den mysiga loungen med den sprakande öppna spisen och i restaurang No8. Syftet är att ge alla gäster en annorlunda upplevelse, som ligger så nära det sublima som möjligt, oavsett om det är en semester på flera dagar, ett möte, en konferens eller en kort mellanlandning. Hotellet har 102 rum i fyra olika kategorier, alla med duschkabin, hårtork, tv med filmkanaler och gratis trådlöst internet.


Restaurang

Ett bra sätt att börja din vistelse på Hotel Svanen, BW Signature Collection är med en drink i loungen innan du slår dig ner i restaurangen. Menyn är internationellt inspirerad och köket är stolt över att ge en utmärkt upplevelse till ett överkomligt pris. Välj bland alla möjliga läckerheter från sommarbuffén med flera olika förrätter, varmrätter och desserter. Kökets utgångspunkt är i alla fall alltid färska, säsongsbetonade råvaror. Efteråt kan kaffet intas och avnjutas på den mysiga loungeterrassen.


Lounge både inne och ute

Hotellet har en inomhuslounge med öppen spis, böcker, spel, plattskärmar och datorer tillgängliga för hotellets gäster. Under sommarmånaderna går många gäster också ut på hotellets uteservering för ljus och värme.


Barn

Hotelletd är något så ovanligt som ett fyrstjärnigt designhotell dit även barn är välkomna. Det finns både ett lekrum vid restaurangen och en utomhuslekplats.


Konferens

Hotel Svanen, BW Signature Collection ligger bara 3 km från Billunds flygplats vilket gör det till en idealisk plats att hålla företagsmöten, konferenser och teambuilding med influgna deltagare. Hotellet har 6 olika mötesrum som med flyttbara väggar så att lokalen kan anpassas till ditt evenemang.


Att göra i Billund

Hotel Svanen är en perfekt utgångspunkt för en familjeresa, eftersom både Legoland och Lalandia ligger inom gångavstånd. Det är bara några minuter med bil till några av de andra stora attraktionerna i området, t.ex. Kongernes Jelling och Givskud Zoo.

Hotel Svanen, BW Signature Collection

Nordmarksvej 8, 7190 Billund

Telefon: +45 75332833

E-post: billund@hotelsvanen.dk

Välj rum

Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

300 DKK per natt och barn.


Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


Parkering

Gratis parkering.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Reception öppen 24 timmar
  • Värdeskåp
  • Wifi / fiber
  • Fri parkering

Varför BW Signature Collection?

Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.