Montra Hotel Sabro Kro, BW Signature Collection

Århuspärla med gästen och upplevelsen i centrum

En övernattning på Montra Hotel Sabro Kro ger både tillgång till den lantliga miljön runt Århus och närheten till Århus centrum. Du kommer att ha nära till Östjyllands många attraktioner, bland annat ARoS, Tivoli Friheden, Den Gamle By, Randers Regnskog och många fler.

Hotellet ingår i alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor.


Hotellet är inrett med utmärkta faciliteter som inkluderar allt från bekväma rum med bra sängar till möjligheten att spela biljard och pingis samt att det finns en lekplats för barnen. Hotellet har även bra faciliteter för gäster med funktionshinder. Montra Hotel Sabro Kro erbjuder 69 rymliga och vackra dubbelrum, 7 executive-rum och 12 juniorsviter med spa på rummet. Här kan du sova gott i lugna omgivningar.


Sublim matupplevelse

I hotellets restaurang ligger fokus på god mat med säsongens råvaror, gärna ekologiska. De skickliga kockarna på hotellet använder sig av olika tillagningsmetoder som inläggning, rökning, bakning, kokning och stekning. De är stolta över att kombinera de goda råvarorna till smakrik mat av hög kvalitet, så att du får massor av smak i varje tugga. Restaurangen är öppen för både hotellgäster och externa gäster som vill njuta av en god lunch- eller kvällsmeny. Restaurangen anses vara en av de bästa ställena att äta i Århus-området.


Konserter

På hotellet håll regelbundet spektakulära konserter, något som skapar en fantastisk atmosfär och intima musikupplevelser som tilltalar ett brett spektrum av musiksmaker. Det är tradition att börja kvällen med en utsökt middag i hotellets restaurang innan konserten eller eventet och dagen avslutas med en övernattning i ett av värdshusets mysiga rum.


Golf

Om du är en passionerad golfare så samarbetar Montra Hotel Sabro Kro med flera golfklubbar i närheten, bland annat Hammel Golfklub, Marcusminde Golfklub och Lyngbygaard Golf som erbjuder en av Danmarks bästa golfanläggningar.


Konferens och fest

Montra Hotel Sabro Kro erbjuder vackra festlokaler som är perfekta för alla typer av fester. Med den fantastiska maten, leende personal och eleganta lokaler får du den perfekta miljön för bröllop, dop, konfirmationer och mycket mer.


Utforska området

Montra Hotel Sabro Kro har ett utmärkt läge i lugna omgivningar i Sabro, endast 15 km från centrala Århus. Här kan du känna den lantliga idyllen men också pulsen av att vara nära en storstad som Århus. Utöver det kommer du också att befinna dig nära Östjyllands många attraktioner, bland annat ARoS, Tivoli Friheden, Den Gamle By och Randers Regnskov, som definitivt också är värda ett besök.

Kundbetyg: 4,4/5 (5 omdömen)
Montra Hotel Sabro Kro, BW Signature Collection

Viborgvej 780, 8471 Sabro

Telefon: +45 86948922

E-post: sabrokro@sabrokro.dk

Välj rum

Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Vänligen kontakta hotellet för information.


Husdjur

Husdjur får medtagas vid förfrågan. Tillägg kan förekomma. Kontakta hotellet.


Parkering

Gratis parkering. Laddstolpar till elbil finns.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Wifi / fiber
  • Fri parkering
  • Utomhusparkering

Varför BW Signature Collection?

Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.