Hotel 6400, Sure Hotel Collection by Best Western

Minimalistisk och modern hotellpärla i utkanten av Sönderborg

På Hotel 6400, Sure Hotel Collection by Best Western säkerställer de mycket centrala ramarna för den perfekta hotellvistelsen: en bra säng, bra faciliteter och en underbar frukost. Dessutom ligger hotellet bara 2 km från den mysiga stadskärnan i Sønderborg.

Hotellet är en del av alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor.


Hotel 6400, Sure Hotel Collection by Best Western i Sønderborg erbjuder trestjärnig minimalism på alla områden. Detta moderna hotell öppnade våren 2017 och erbjuder 48 nyrenoverade rum. Med fokus på ett minimalistiskt tillvägagångssätt, strävar hotellet efter att ge gästerna en unik upplevelse som speglar en cool, avslappnad och modern livsstil utan att kompromissa med service och kvalitet. Det gäller även frukosten där inget saknas och där utbudet till stor del är ekologiskt.  


Natur och historia

Hotellet ligger i utkanten av Sønderborg och drar nytta av det nära läget till både skog och strand. Trots detta naturskönt idylliska och natursköna läge är det bara ett kort avstånd på cirka 2 km till det pulserande stadslivet i Sønderborg. Här hittar du det historiska Sønderborgs slott, där Christian II hölls som fånge på 1500-talet. I dag rymmer slottet ett fascinerande museum som berättar om södra Jyllands turbulenta historia.   Kunglig granne Gråsten slott, som är kungafamiljens sommarresidens, är också värt ett besök. Du kan beundra den vackra slottsträdgården och dess färgglada blomsterprakt. En speciell sydjysk tradition som går tillbaka till medeltiden är ringridning som äger rum varje sommar i Sønderborg, Gråsten och Aabenraa.  


Aktiviteter i området

Om du är sugen på utomhusaktiviteter finns det många alternativ när du bor på Hotel 6400, Sure Hotel Collection by Best Western i Sønderborg. Det finns både familjevänliga stränder i närheten samt idylliska landskap med djupa, skuggiga skogar värda att utforska. Du kan till exempel välja att åka på en segwayresa med en erfaren guide, eller så kan du njuta av en kajaktur på Flensburg Fjord och längs kusten på Als. Det finns även cykeluthyrning på hotellet så att du kan utforska Als på två hjul, och vill du prova fiskelyckan finns det många fiskesjöar och bra fiskeplatser i närheten.

Hotel 6400, Sure Hotel Collection by Best Western

Solglimt 6, 6400 Sønderborg

Telefon: +45 73 70 64 00

E-post: info@hotel6400.dk

Välj rum

Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Var vänlig kontakta hotellet för information.


Husdjur

Husdjur tillåtna på begäran. Tillägg kan tillkomma.


Parkering

Gratis parkering.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Express-utcheckning
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Värdeskåp
  • Fri parkering
  • Utomhusparkering

Varför Sure Hotel by Best Western?

Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.