Skatter och avgifter på våra hotell

BEST WESTERN INTERNATIONAL, INC. Best Western International, Inc.’s hemsidor (bestwestern.com och bestwestern.se) gör det möjligt för dig att söka efter och göra reservationer på över 4 100+ oberoende ägda och drivna Best Western-hotell världen över. Var vänlig notera att Best Western International, Inc. inte äger, driver eller hanterar några hotell. Vi är heller inte de som tillhandahåller hotellrummen, eller som tar någon som helst del i bokningskontrakt, och vi samlar inte in och/eller remitterar något hotells beläggning eller några därtill hörande skatter till några skattemyndigheter. Vidare agerar inte Best Western International, Inc, som någon typ av agent för någon part i denna transaktion. Frågor rörande skatter och avgifter som debiteras eller samlas in skall därför vändas till respektive hotell.

Vi erbjuder två typer av bokningar genom vår Site och genom vårt telefonbokningssystem. Den första typen av bokning gör det möjligt för dig att göra en rumsreservation baserad på de pris som publicerats av hotellet. Vi vidarebefordrar bokningsdetaljerna till hotellet, och du betalar hotellet direkt vid utcheckning. Betalningen kommer inte bara att täcka själva rumskostnaden, utan även särskilda gällande skatter och avgifter. Om du har några frågor angående hur dessa skatter och avgifter kan se ut, var vänlig kontakta hotellet och be om detaljerna om dessa skatter och avgifter innan du gör en bokning.

För den andra typen av bokning, vilken innebär att du gör en förbetalning för rummet, så vidarebefordrar vi dina bokningsdetaljer till hotellet, och hotellet debiterar dig för reservationen i förskott. För bokningar som är betalade i förskott så kan hotellet komma även att debitera dig i förskott för gällande skatter och avgifter, eller så kan det debitera dig för dessa vid utcheckning. Om du har några frågor angående skatter och avgifter, eller när de kommer att debiteras dig, vänligen vänd dig till det hotell du vill boka rum på innan du genomför en bokning.

Summan som visas på ”Skatter och avgifter”-raden är en uppskattad total summa för vad vi tror att hotellet kommer att debitera dig för gällande skatter, statliga avgifter och andra särskilda hotellavgifter. Summan är baserad på den information som hotellet har givit oss. Best Western International, Inc. garanterar inte att denna visade summa är korrekt eller komplett. Vänligen notera att hotellet även kan komma att debitera dig för annat än det som inkluderas i det visade priset eller de visade skatterna och avgifterna. Detta kan till exempel innebär resortavgifter, marknadsföringsavgifter, parkeringsavgifter och oförutsedda avgifter (t.ex. för användande av minibaren). Dessa summor, om de är tillämpningsbara, kommer att inkasseras från dig direkt av hotellet. Om du har några frågor angående dessa avgifter, var vänligen kontakta hotellet för detaljer innan du genomför en bokning.