icon
icon
icon
icon

Badhotell - Badvänliga hotell

Kom och bada hos oss på Best Western! Här hittar du ett urval av badhotell som har inomhus- eller utomhuspool, jacuzzi, egen strand, brygga eller helt enkelt ligger nära havet – i allt ifrån stadsmiljöer, natursköna lägen till lantliga idyller.

Perfekt för dig som tycker om att bo på hotell nära vatten – oavsett vilken årstid det är. Välkommen till ett av våra många badvänliga hotell i Skandinavien!

Hotell med pool

Här hittar du både hotell med inomhuspool och utomhuspool för alla badsugna gäster. Varför inte börja dagen med att motionssimma – eller avsluta dagen med ett skönt dopp i poolen? Flera av våra hotell erbjuder även bastu- och relaxmöjligheter. Hur nice?

Läs mer

Hotell vid havet och sjön

Här hittar du en härlig variation av hotell vid havet eller sjön. Vissa hotell har egen strand eller brygga, andra ligger på bekvämt gångavstånd till vattnet. Note to self: glöm inte att packa badkläderna!

Läs mer

Hotell med jacuzzi

Javisst, vi har såklart även flera hotell med jacuzzi – antingen jacuzzi på rummet och/eller i hotellets spa- eller relaxavdelning. Förgyll din vistelse med en avkopplande stund i bubbelpoolen!

Läs mer

Upptäck våra lika olika hotell – läs mer: