Barnvänliga hotell

För dig som reser med familjen är det såklart viktigt att hotellet är barnvänligt och att alla känner sig välkomna. Bonus, plast eller extra? Vi har rum för alla sorters familjer.

Vi har lika många varianter på familjerum som det finns syskonkombinationer. För de mindre barnen brukar våningssängarna vara populära. Tonåringarna kanske hellre vill bo i ett eget rum med connecting door till föräldrarnas rum?

På våra familjehotell finns alltid något speciellt för både de stora och små barnen. Vad sägs om lekrum, välkomstgåva, glass eller våffelbuffé? Perfekt för en mysig vistelse tillsammans.

Nedan hittar du några av våra barnvänliga hotell med det lilla extra för barnen – men vi har självklart fler barnvänliga hotell än så.

Några av våra barnvänliga hotell

Vimmerby Stadshotell, WorldHotels Crafted

Vimmerby Stadshotell, WorldHotels Crafted

I Vimmerby bor du nära både Astrid Lindgrens värld och Näs. Här erbjuds pingis, spel och barnbuffé kvällstid. På frukosten finns klassiker som O'boy, pannkaka med grädde, sylt och Nutella. Barn över 13 år kan även besöka hotellets spa med vuxen (förbokas).

Läs mer
Best Western Plus Sthlm Bromma

Best Western Plus Sthlm Bromma

På Sthlm Bromma kan man välja mellan att spela Playstation4 eller bara roa sig med några av leksakerna i lekrummet. Vid incheckning får barnen själva välja en liten leksak. För tonåringarna finns rum med connecting doors.

Läs mer
Best Western Plus Åby Hotel

Best Western Plus Åby Hotel

Åby Hotel i Mölndal strax utanför Göteborg har inte bara inrett hotellet med tivolitema, här finns även biljard, travspel och pingisbord för både små och stora barn att leka med.

Läs mer
Best Western Plus Grand Hotell Elektra

Best Western Plus Grand Hotell Elektra

Grand Hotell Elektra i Ludvika bjuder sötsugna barn på glass efter maten. På frukosten finns barnklassiker som O'boy, pannkaka med grädde, sylt och Nutella samt våfflor. Efter maten finns lite kul grejer att leka och pyssla med.

Läs mer
Best Western Plus Hus 57

Best Western Plus Hus 57

Hus 57 erbjuder många möjligheter för hela familjen. Som mittpunkt mellan Kullahalvön och Bjärehalvön kan man välja bland aktiviteter som klättring, fiske, kajak, padel och MTB. På hotellets playlounge hittar du härliga ytor för både stora och små.

Läs mer
Hotell Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotell Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western

På Hotell Malmköping finns en härlig lokal med biljardbord, dart, TV och kortspel, där barn och ungdomar gillar att hänga.

Läs mer
Best Western Malmö Arena Hotel

Best Western Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel kan inte bara stoltsera med flest familjerum i Malmö, de erbjuder också Kids Corner på frukosten, lekrum, samarbete med Funnys Äventyr, barnmeny m.m. På sommaren finns även ett aktivitetsrum för de lite större barnen.

Läs mer
Best Western Princess Hotel

Best Western Princess Hotel

Låt barnen leka loss i lekrummet på Princess Hotel i Norrköping. Här finns leksaker, pyssel och spel för barn i alla åldrar.

Läs mer

Att tänka på när man reser med barn

På varje hotells bokningssida kan du se hotellets barnpolicy. På många av våra hotell bor 1 barn upp till 12 år utan extra kostnad i befintlig möblering, i sällskap med 2 betalande vuxna. Kom ihåg att alltid inkludera barnet i din bokning, även om en extra säng inte behövs.

Tivoli-tema, playroom eller välkomstgåva till barnen vid incheck? Välj själv och boka ett av våra barnvänliga hotell redan idag!

20% rabatt i sommar

Beachen, staden, skogen, fjällen och evighetsfrukosten. Nu är sommaren framför oss och du får 20% när du bokar minst två nätter på något av våra 191 olika hotell över hela Skandinavien. Hinner du med alla?

Läs mer