icon
icon
icon
icon

Familjeerbjudande - 1695 kr/familj

Letar du efter ett familjehotell i Stockholm? Bra! Varje fredag - måndag erbjuder Best Western Plus Sthlm Bromma extra förmånliga priser på sina familjerum.

Bo tillsammans i två rum med en dörr emellan (även kallat connecting doors). Erbjudandet gäller när du bokar online med koden kanon eller direkt med hotellet . Pris 1695 kr för två vuxna och två barn*.

Det här ingår i erbjudandet:

  • Övernattning för två vuxna och två barn

  • Frukostbuffé

  • Lekrum med klättervägg, tv-spel, böcker och pyssel

  • Fri tillgång till gym, bastu och relax

  • Fri parkering (möjlighet att ladda elbil mot en avgift)

Så bokar du:

Gör din bokning här eller fyll i önskat datum, hotellet och bokningskod kanon i sökrutan längst upp på sidan.

Du kan även kontakta hotellet genom mejla/ringa:

  • E-post: bokning@sthlmbromma.se

  • Telefon: 08-684 48 410

Villkor:

*Pris gäller 2 vuxna och 2 barn upp till 15 år. Består din familj av fler? Hör dig till hotellet på telefon så hjälper någon dig. Erbjudandet gäller fredag-måndag samt under lov, i mån av tillgänglighet.

Aktiviteter - att göra i Bromma:

Bromma erbjuder massor av familjevänliga aktiviteter och äventyr för både stora och små. Ett stenkast från hotellet ligger det stora köpcentret Bromma Blocks, med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer.

Om historiska äventyr är något som lockar er, är Ulvsunda slott och dess vackra omgivningar värt ett besök. I närheten ligger även Judarskogens naturreservat, för er som gillar naturen, vandring och skogspromenader.

För den badsugne finns Åkeshovs simhall i närheten - här finns både en stor och liten bassäng. Oavsett om ni väljer att utforska historiska platser, leka i naturen eller bara njuta av god mat och shopping så har Bromma något som passar alla.

Om Best Western Plus Sthlm Bromma

Letar du efter ett mysigt och familjevänligt hotell i Stockholm, Bromma? Best Western Plus Sthlm Bromma är ett perfekt hotell för er som besöker Stockholm men som inte vill bo mitt i smeten. Hotellet ligger endast tre minuters promenad från flygplatsen Bromma Stockholm Airport och utanför entrén hittar ni tvärbanan som med ett enkelt byte till tunnelbanan tar er in till Stockholm city. Vill ni stanna på hotellet för en god middag hittar ni restaurang Bistro 46. Här serveras god vällagad mat av duktiga kockar. I baren kan ni beställa något gott att dricka och när vädret tillåter kan ni slå er ner på vår uteservering som ligger i anslutning till baren. Hoppas vi ses!