Familjeerbjudande - 1595 kr/familj

Letar du efter ett familjehotell i Stockholm? Välkommen till Best Western Plus Sthlm Bromma.

Bo tillsammans i två rum med en dörr emellan (även kallat connecting doors). Erbjudandet gäller utvalda dagar när du bokar med koden "FAMILYSTAY". Vid incheckning får barnen själva välja en liten leksak.

Best Western Plus Sthlm Bromma är ett perfekt hotell för er som besöker Stockholm men som inte vill bo mitt i storstadspulsen. Bilen parkerar du kostnadsfritt under vistelsen och utanför entrén hittar du tvärbanan som med ett enkelt byte till tunnelbanan tar dig in till Stockholm city på ca 30 minuter.

Det här ingår:

  • Övernattning i familjerum

  • Frukostbuffé

  • Lekrum med klättervägg, tv-spel, böcker och pyssel

  • Vid incheckning får barnen välja en liten leksak

  • Tillgång till gym och bastu

  • Fri parkering (möjlighet att ladda elbil mot en avgift)

Pris och bokning:

Du kan även boka direkt med hotellet:

  • E-post: bokning@sthlmbromma.se

  • Telefon: 08-684 48 410

Villkor:

Pris gäller två vuxna och två barn upp till 15 år. Består din familj av fler? Hör dig till hotellet på telefon så hjälper någon dig. Erbjudandet gäller utvalda dagar när du bokar med koden "FAMILYSTAY". Begränsat antal rum, först till kvarn.

Aktiviteter - att göra i Bromma:

Bromma erbjuder massor av familjevänliga aktiviteter och äventyr för både stora och små. Ett stenkast från hotellet ligger det stora köpcentret Bromma Blocks, med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer.

Om historiska äventyr är något som lockar er är Ulvsunda slott och dess vackra omgivningar värt ett besök. I närheten ligger även Judarskogens naturreservat, för er som gillar naturen, vandring och skogspromenader.

För den badsugne finns Åkeshovs simhall i närheten - här finns både en stor och liten bassäng. Oavsett om ni väljer att utforska historiska platser, leka i naturen eller bara njuta av god mat och shopping så har Bromma något som passar alla.

Vill ni stanna på hotellet för en god middag hittar ni restaurang Bistro 46. Här serveras god vällagad mat av duktiga kockar. I baren kan ni beställa något gott att dricka och när vädret tillåter kan ni slå er ner på uteserveringen som ligger i anslutning till baren.

Varmt välkommen till Best Western Plus Sthlm Bromma!