Skidsemester i Romme Alpin? Bo på Gustaf Wasa hotel för bara 895 kr/natt

Boka en härlig skidsemester i Romme Alpin och bo för bara 895 kr/natt. Fri parkering och stor frukostbuffé ingår!

Bo på härliga Gustaf Wasa Hotel i centrala Borlänge. Nu kan du checka in för bara 895 kr per natt för upp till två personer (ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i samma säng). Erbjudandet gäller torsdag-måndag samt under lov när du bokar online med koden "sale" eller direkt med hotellet.

Det här ingår:

  • Boende i dubbelrum för upp till två personer

  • Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i samma säng

  • Stor frukostbuffé

  • Tillgång till gym, bastu och relax

  • Fri parkering

Pris och bokning:

Det går även bra att boka direkt med hotellet:

E-post: info@gustafwasa.se  Tel: 0243-21 74 00

Gratis parkering

Till dig som kommer med bil erbjuder hotellet gratis utomhusparkering. Här finns även varmgarage mot en avgift på 150:-/dygn och för dig med elbil finns platser med elstolpar via företaget Pair.

Villkor:  Erbjudandet gäller torsdag-måndag samt under lov. Avbokas senast 24 timmar före ankomst. Begränsat antal rum, först till kvarn.

Om Romme Alpin

Romme Alpin är beläget strax utanför Borlänge, i Dalarna och är en populär och välbesökt skidanläggning. Skidorten består i dag av 34 nedfarter i alla väderstreck med 14 liftar, varav sex är 6-stols Expressliftar som snabbt tar dig upp i backarna. Här finns skiduthyrning och shop, restauranger och caféer samt skidskola för alla åldrar och nivåer. Romme Alpin erbjuder en fantastisk upplevelse för såväl nybörjare som erfarna åkare och är en perfekt skiddestination att åka till för en dagstur, weekend eller en hel vecka. Romme Alpin erbjuder kort och gott fjällen-känsla på nära håll, moderna och bekväma liftar, två toppstugor och en fantastisk skidåkning.

Välkommen till Borlänge och välkommen till Gustaf Wasa hotell.