Sure Hotel by Best Western Dalhall

Vikingainspirerat hotell i Åmål

Välkommen till Dalsland och detta originella och charmiga hotell! Här erbjuds ett utmärkt boende för dig som ska turista i den vackra staden Åmål eller kanske åka skidor i det närliggande Åmål Skicenter. Hotellet utmärks av det tysta och lugna läget samtidigt som du har promenadavstånd till centrala Åmål.

En typ av rum

På Sure Hotel by Best Western Dalhall är valet av rum enkelt – här finns nämligen bara en typ av rum. Alla hotellets 23 rum är utrustade med skrivbord, stol, bagagehylla och två enkelsängar som kan placeras ihop eller isär.


Café och bastu

I hotellets mysiga cafématsal serveras frukost varje dag för dig som bor på hotellet. Därutöver finns erbjuds en enklare meny med matpajer, smörgåsar, fika och godis i cafét. På detta hotell kan du dessutom koppla av en stund i en värmande bastu med tillhörande relaxyta.


Åmål – Dalslands enda stad

Dalsland består av många tätorter men Åmål är faktiskt landskapets enda stad. Här finns ett rikt kulturliv och en historia som går tillbaka ända till 1600-talet. Till exempel är stadens kyrka daterad ända tillbaka till år 1669 och utgör den äldsta bevarade byggnaden i staden. Något som verkligen sticker ut med Åmål är att det finns väldigt få stora butikskedjor i staden. Istället består shoppingutbudet av många lokala butiker och unika produkter.

Kundbetyg: 4,1/5 (124 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Dalhall

Fågelmyrsgatan 2, 662 34 Åmål

Telefon: +46 53224740

E-post: info@dalhall.se

Välj rum

Mat & Dryck

photo print

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Sure Hotel by Best Western Dalhall. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

photo print

Café

I hotellets café serveras förutom frukost ett utbud av matiga pajer, smörgåsar, fika, glass, godis och dryck. Cafét kan också ordna catering vid bussresor eller fikapauser för större grupper. Kontakta hotellet för mer information.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtna mot en avgift om 120 sek.


Parkering

Hotellet erbjuder en stor, gratis parkering med plats för både bilar, bussar och lastbilar.


Övriga tjänster

 • Frukost ingår
 • Express-utcheckning
 • Sen utcheckning tillgänglig
 • Fri parkering
 • Utomhusparkering

Möten & Konferens

23

Hotellrum

1

Mötesrum

30

Biosittning

Hotellet har en rymlig konferenslokal som kan bokas för olika typer av möten, konferenser och andra evenemang.

Konferensbokning

E-post: info@dalhall.se

Telefon: +46 532 247 42

 • Konferensrum

  Number of personsMax 30 gäster
  Area60 m2

  Ett stort konferensrum med härligt ljusinsläpp från stilenliga, rundade fönster. I anslutning till lokalen finns en uteplats som fungerar utmärkt för fikapauser när vädret tillåter.

Varför Sure Hotel by Best Western?

Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.