Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western

Sagolik fjordutsikt från vackert hotell

Fint hotell precis vid stranden i vackra och historiska omgivningar. Här kan man både hålla konferenser och ta en härlig weekend. Gå en tur längs strandpromenaden. Hoppa i vattnet från bryggan eller ät frukost med utsikt över Flensburgfjorden.

På Hotel Sønderborg Strand får gästerna det bästa av stad och landsbygd. Hotellet ligger precis vid stranden i natursköna omgivningar, vilka de flesta rummen har utsikt över. Dessutom är det bara ett par hundra meter till Sønderborgs centrum.


Rum med utsikt

Hotellet har 95 välinredda rum fördelade över flera kategorier.  Stilen är modern och skandinavisk och flera av rummen har praktfull utsikt över fjorden.


Ta ett dopp 

Många gäster njuter av läget med promenader längs strandpromenaden på Sønderborg Strand. För de som vill och vågar kan man ta ett dopp från bryggan som ligger precis utanför hotellet.


Säsongens delikatesser

Från hotellets restaurang har man en fantastisk utsikt över Flensburgfjorden och Als Sund. När vädret tillåter kan man äta utomhus på den stora terrassen med parkliknande utformning. Köket har en tydlig strategi om att bara använda de bästa råvarorna i säsongsbetonade delikatesser.


Diskret bar

Vill man ha en drink har hotellet en charmig bar som ligger lite avsides och bjuder in till trevliga stunder. Här finns ett brett urval av läckerheter.


Semester, fester och konferenser

Det unika läget och hotellets storlek gör det attraktivt för både semestrar, möten, konferenser och större fester. Lokalerna är flexibla och kan rymma upp till 498 personer på fest och hotellet har plats för 230 övernattande gäster. Sønderborgs centrum ligger endast 250 meter från hotellet. Här finns en trevlig gågata med många specialbutiker samt ett köpcenter med 50 butiker.

Kundbetyg: 4,2/5 (151 omdömen)
Hotel Sønderborg Strand, Sure Hotel Collection by Best Western

Strandvej 1, 6400 Sønderborg

Telefon: +45 74421900

E-post: hotel@sonderborgstrand.dk

View over Alssund

Njut av den vackra utsikten

Hotel Sønderborg Strand ligger precis vid stranden i natursköna och historiska omgivningar, endast 250 meter till Sønderborgs centrum. Från hotellet kan man njuta av utsikten över Flensburgfjorden och Als Sund. Mitt emot hotellet ligger vackra Sønderborg Slot och i närheten finns småbåtshamnen, skog och underbar natur på Als.

Välj rum

Mat & Dryck

BW Sonderborg Strand Restaurant

Restaurant Bellevue

Hotellets restaurang bjuder på delikatesser skapade av noggrant utvalda råvaror efter säsong. Hotellet har ett samarbete med vingrossisten, så vinlistan matchar alltid menyn. Från hotellets restaurang har man fjordutsikt. När vädret tillåter kan man äta ute.

Bar

Njut av en avkopplande stund

Hotellet har en fantastisk bar som ligger lite avsides i en egen lokal. Här kan gästerna njuta av en drink eller två i lugn och ro.

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med 2 betalande vuxna.


Husdjur

Husdjur tillåts ej.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet har fri parkering för gäster och det finns plats för cirka 200 bilar.


Övriga tjänster

 • Frukost ingår
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Reception öppen 24 timmar
 • Fri parkering

Möten & Konferens

95

Hotellrum

12

Mötesrum

498

Biosittning

Hotel Sønderborg Strand har allt från mindre mötesrum till konferenslokaler för upp till 498 deltagare. Hotellet ligger endast 250 meter från centrum, så det är lätt att ta sig dit. Det finns även direktflyg till Köpenhamn för de som reser långt för ett möte. 

Klicka här för att se en översikten över lokalerna.

 • Mötesrum 1 - Sønderborg A+B, Sønderborg A, Sønderborg B

  Number of personsMax 375 gäster
  Area150 - 360 m2

  Från 150 till 360 kvadratmeter. I det minsta av lokalerna finns det plats för minst 36 personer i en U-konfiguration. I det största kan man sitta 375 personer i biografkonfiguration.

 • Mötesrum 2 - Dybbølstuen

  Number of personsMax 80 gäster
  Area96 m2

  Stor lokal på 96 kvadratmeter.

 • Mötesrum 3 - Skandinavien

  Number of personsMax 40 gäster
  Area92 m2

  Med hela 92 kvadratmeter är detta en stor och eftertraktad lokal.

Varför Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellupplevelse, ett snyggt och bekvämt boende med charm. Prisvärda hotell med känsla för design.