Hotell med pool

Kom och bada på ett av Best Westerns hotell med pool! Här hittar du både hotell med inomhuspool och utomhuspool för alla badsugna gäster.

Varför inte börja dagen med att motionssimma? Eller avsluta dagen med ett skönt dopp i poolen. Flera av våra hotell erbjuder dessutom bastu- och relaxmöjligheter.

För barnfamiljer är ett hotell med pool nästan ett måste om familjens yngre medlemmar får bestämma! Här kan barnen både öva sig på att simma och leka i en trygg miljö.

Här hittar du ett urval av våra hotell med pool inomhus för att kunna njuta av poolen året om. Oavsett väder, så är hotellet alltid redo att ta emot nya badsugna gäster. Om du däremot hellre badar utomhus under sommaren, så finns det såklart även Best Western-hotell med pool utomhus. Kom och bada hos Best Western Hotels & Resorts!

Hotell med pool utomhus

Hotell med pool inomhus

20% rabatt i sommar

Beachen, staden, skogen, fjällen och evighetsfrukosten. Nu är sommaren framför oss och du får 20% när du bokar minst två nätter på något av våra 191 olika hotell över hela Skandinavien. Hinner du med alla? Psst. 25% för medlemmar!

Ta mig till kampanjen

Hitta mer hotellinspiration här: