Aalbæk Badehotel, Sure Hotel Collection by Best Western

Modernt och stämningsfullt strandhotell nära Skagen

Allra högst upp i Danmark, halvvägs mellan Skagen och Fredrikshamn, hittar du detta mysiga strandhotell, som ligger nära vacker natur och en bildskön sandstrand.

Hotellet ingår i alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor.


På Aalbæk Badehotel,, Sure Hotel Collection by Best Western kan du förvänta dig autentisk semesteratmosfär, mysig och avkopplande. Här är personlig service är av största vikt. Hotellet ligger centralt i Aalbæk, bara 5 minuters promenad från tågstationen och 20 km från Skagen, och har 59 fina och ljusa rum i äkta badhotellsstil.


Restaurangen

I den mysiga restaurangen får man en känsla av att tiden har stått still. Här hittar du detaljer som vita dukar, tunga och sköna stolar, tjocka mattor och traditionella tapeter. Hotellets läge vid havet märks på menyn som innehåller flera spännande och smakrika fiskrätter sammansatta av säsongens råvaror.


Badhotellets historia

Aalbæk Badehotels histora går ända tillbaka till 1818, då krogägaren också livnärde sig genom fiske och odling. På den tiden var Aalbæk var en liten fiskeby, och idyllen och lugnet från den tiden är intakt. Den autentiska fiske- och bymiljön med de mysiga små gatorna och hamnen är helt enkelt en perfekt miljö för en härlig semester.


Aktiviteter i området

Aalbæk är en bra bas för upplevelser på Nordjylland. Naturen runt staden är ganska speciell och lockar med både platta saltängar, Aalbæk Klitplantage, Råbjerg Mose och Råbjerg Mile, Europas nordligaste promenadmil och det närmaste man kan komma en riktig öken på våra breddgrader. Men utan exotiska djur. Å andra sidan finns det gott om dem i familjeparken Farm Fun nära Aalbæk, en mysig djurpark med lekplats.

Aalbæk Badehotel, Sure Hotel Collection by Best Western

Skagensvej 42, 9982 Aalbaek

Telefon: +45 98 489022

E-post: info@aalbaek-badehotel.dk

Välj rum

Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakta hotellet för mer information.


Husdjur

Husdjur är välkomna på hotellet. Detta måste dock meddelas hotellet före ankomst. Husdjur får endast lämnas ensamma på rummet, när dess ägare äter i restaurangen eller under frukosten. En tilläggsbetalning på 300 DKK per husdjur per Övernattning.


Parkering

Gratis parkering. Tillgång till laddningsuttag för elbilar.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Värdeskåp
  • Wifi / fiber
  • Fri parkering
  • Utomhusparkering

Varför Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellupplevelse, ett snyggt och bekvämt boende med charm. Prisvärda hotell med känsla för design.