Best Western Motala Stadshotell

Centralt hotell vid Stora torget i Motala

När du kommer in på Best Western Motala Stadshotell möts du av en inbjudande lobby och en pampig reception. Som gäst på detta hotell sover du gott i ett fint inrett rum och äter frukost i gamla Stadshusets lokaler. Här finns en trevlig restaurang med stor passion för öl och ett generöst gym med fin utsikt över torget.

Fina rum

Hotellet erbjuder 78 rum som antingen har utsikt över Motalaviken och Stora torget eller mot baksidan av fastigheten som har ett lugnare läge. Rummen har sköna sängar och alla nödvändiga bekvämligheter för en trevlig vistelse.


Restaurang, bastu och gym

När du besöker Best Western Motala Stadshotell kan du njuta både av mat och flera olika ölsorter på restaurang Öltappen. Där serveras också den härliga frukostbuffén som alltid ingår i din vistelse. Därtill finns en härlig bastu och ett välutrustat gym där du kan hålla igång träningen under ditt besök i Motala.


Motala – Göta kanals huvudstad

Motala är vackert beläget vid Göta kanal mellan sjöarna Vättern och Boren. Här finns mycket att se och göra för dig som är på besök i staden. Du kan till exempel gå en härlig promenad längs kanalen och besöka flera historiska platser och utflyktsmål såsom Borenhults slussar. I Motala finns också flera museer och konstverk att upptäcka, bland annat Motala Industrimuseum och Turning Cero. Därtill bjuder staden på restauranger, caféer, barer och butiker.

Kundbetyg: 4,0/5 (1 199 omdömen)
Best Western Motala Stadshotell

Stora Torget 58, 591 58 Motala

Telefon: +46 141216400

E-post: info@motalastatt.se

Juniorsuite BW Motala Stadshotell

Äkta kristallkronor

Eftersom Best Western Motala Stadshotell ligger i en fastighet som tidigare utgjorde stadens stadshus finns en hel del vacker inredning och detaljer kvar att beskåda här. De flesta hotellrum är klädda i äkta parkettgolv och därtill finns en hel del kristall som går som en röd tråd genom hotellet. Till exempel finns många tjusiga kristallkronor i original både i lobbyn och i vissa rum.

Välj rum

Mat & Dryck

Restaurant BW Motala Stadshotell

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Motala Stadshotell. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar BW Motala Stadshotell

Restaurang Öltappen

Hotellets restaurang drivs av riktiga ölälskare, vilket inte minst märks på den stora variationen av ölsorter i tapplinjens tolv kranar. Men även du som föredrar vin eller andra drycker kommer att hitta väl utvalda sorter att njuta av här. Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur tillåtna i vissa rum mot en kostnad om 200 sek/vistelse. Max två hundar per rum. Måste meddelas till hotellet före ankomst.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Hotellet erbjuder ingen egen parkering men det finns en kommunal parkering i anslutning till hotellet. Denna är avgiftsbelagt dagtid, betalning sker via automat eller app. Cirka 200 meter från hotellet finns också parkeringshuset Akasian.


Övriga tjänster

 • Frukostbuffé ingår
 • Konferenslokaler
 • Kemtvätt
 • Gym
 • Ismaskin
 • Lounge/bar
 • Restaurang
 • Bastu
 • Biljettförsäljning teater
 • Värdeskåp
Gym BW Motala Stadshotell

Gym

På hotellets första våning finns ett gym som erbjuder flera olika typer av maskiner och utrustning. Här kan du träna kondition, styrka och rörelse till en fantastisk utsikt över Stora torget och Vättern.

Sauna BW Motala Stadshotell

Bastu

Efter ett träningspass eller kanske en heldag längs Göta kanal kan du varva ned i hotellets bastu.

Möten & Konferens

Best Western Motala Stadshotell håller just nu på att renovera sina konferensrum och erbjuder därför inga bokningsbara lokaler för tillfället. Under tiden samarbetar hotellet med Folkets hus Motala där konferenser med övernattning kan hållas. För endagskonferenser kan hotellet också bistå med kontaktuppgifter till andra aktörer.

Konferensbokning

E-post: konferens@motalastatt.se

Telefon: +46 141 216400

  Varför Best Western?

  Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.