Billum Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Genuint vägvärdshus från 1700-talet med nyrenoverade rum.

På Billum Kro, Sure Hotel Collection by Best Western, som har funnits sedan 1700-talet, upplever du en genuin och traditionell gästgiveristämning. Värdshuset har 30 dubbelrum, där den ursprungliga stilen trots renovering har behållits.

Hotellet ingår i alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor.


På Billum Kro, Sure Hotel Collection by Best Western kan du uppleva en sällsynt idyllisk atmosfär som bara ett genuint värdshus från 1700-talet kan erbjuda. Idag har värdshuset totalrenoverats, dock med hänsyn till den ursprungliga stilen. Njut av en avkopplande stund på den mysiga innergården eller på terrassen, och om du föredrar mys inomhus, titta in i tv-rummet där du hittar en bekväm soffa, böcker och brädspel.


Restaurang

Besök även det mysiga värdshusrummet, där det serveras klassiska danska värdshusrätter, precis som de gjordes förr i tiden. 2018 fick hotellet pris för bästa restaurangupplevelse bland gästerna.


Saker att göra i och runt Billum

I området kring Billum hittar du upplevelser för alla smaker och för både unga och gamla. I Billums kyrka kan du se det ursprungliga högaltarbordet från omkring 1500.


Besök FLUGT - Danmarks flyktingmuseum. Den världsberömda Bjarke Ingels Group (BIG) har, utifrån områdets historia, ritat FLUGT. Flyktinglägrets sjukhus bestod ursprungligen av 40 små sjukstugor och operationssalar. Utifrån detta har arkitekterna skapat ett helt nytt museum med åtta stora utställningsrum.


Ta dig även förbi Varde Miniby, en miniatyrversion av Varde stad som den såg ut runt år 1860. Staden är byggd i skala 1:10, och varje byggnad är byggd som en trogen kopia av originalet Dessutom är Hjerting Strandpark, Tirpitz  och Blåvand Zoo också värda ett besök.

Kundbetyg: 4,0/5 (1 omdömen)
Billum Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Vesterhavsvej 25, 6852 Billum

Telefon: +45 75258200

E-post: billum@billum-kro.dk

Välj rum

Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakta hotellet för mer information.


Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


Parkering

Gratis parkering.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Fri parkering

Varför Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellupplevelse, ett snyggt och bekvämt boende med charm. Prisvärda hotell med känsla för design.