icon

Brobyværk Kro, BW Signature Collection

Exterior Brobyv rk Kro

Mysigt värdshus på Fyn nära Odense Å

Flerhundraåriga traditioner, gästfrihet och trevliga övernattningar kännetecknar Brobyværk Kro, BW Signature Collection, som kan dateras tillbaka till 1600-talet. Här får du en upplevelse av äkta värdshus-idyll.

Hotellet är en del av alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor


Värdshuset har 17 rum, alla utrustade med eget badrum och toalett, tv, internet, skrivbord, kylskåp, kaffe/tebryggare och garderob. Dessutom finns gratis parkering och alla vistelser inkluderar frukost. Åtta av rummen har en förtrollande utsikt från sängen ner över Odense Å. Värdshuset har även tre härliga fest- och mötesrum, en bar, ett tv-rum och en à la carte-restaurang.


Restaurangen

Restaurangen lever ut passionen för det danska köket. Med respekt för det traditionella värdshusköket tillkommer en modern twist samtidigt som rätter inspirerade av det franska brasserieköket serveras på ett rustikt sätt som skulle höra hemma på ett danskt värdshus. Råvarorna är färska och säsongsbetonade, med fokus på att inhandlas lokalt. Omvänt kommer vinlistan att skicka dig runt i världen.


Värdshusets historia

Byn är egentligen uppkallad efter ett verk, eftersom det var här i Broby – i anslutning till Brobygårds säteri – som Danmarks första vapenfabrik anlades 1648. Här användes vattenkraften i bäcken för att driva en hammarkvarn. Grunden till arbetet genererade sannolikt mycket trafik och det blev starten på ett gästgiveriäventyr, som utvecklades från att vara en säng och en måltid för förbipasserande, till en gästgiveriupplevelse som idag är värd att resa för.

Brobyværk Kro, BW Signature Collection

Marsk Billesvej 15, 5672 Broby

Telefon: +45 62 631122

E-post: info@brobyvaerk-kro

icon

Välj rum

Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 10:00


icon
Barn

Kontakta hotellet för mer information.


icon
Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


icon
Parkering

Gratis parkering


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Skoputsmaskin
  • Wifi / fiber
  • Konferenslokaler
  • Bankettlokaler
  • Fri parkering
  • Parkering
icon

Varför BW Signature Collection?

Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.