Hotel Skanderborghus, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotellpärla i Skanderborg nära sjö och skog

Hotellets ligger i vacker miljö med natursköna omgivningar i Dyrehaven i Skanderborg med utsikt över Skanderborgsjön.

Hotellet ingår i alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor.


Hotel Skanderborghus, Sure Hotel Collection by Best Western har 55 välmöblerade hotellrum. Alla rum har eget badrum, platt-TV och en underbar utsikt över skogen eller sjön. Det finns gratis trådlöst internet i hela hotellet och gratis parkering utanför hotellet.


Restaurang och natur

Restaurangen påHotel Skanderborghus, Sure Hotel Collection by Best Western är ett av Skanderborgs absolut bästa ställen att äta på. Utgångspunkten är den goda och vällagade maten, med fokus på säsongens råvaror och variation. Restaurangen är vackert inredd, mysig och med en fantastisk utsikt över Skanderborgsjön. Efter maten kan du koppla av med en drink vid den öppna spisen eller ta en kvällspromenad i de äventyrliga och natursköna omgivningarna.


Aktiviteter och stadsliv

Bara några hundra meter från hotellet ligger Skanderborgs mysiga stadskärna med fina kultur- och shoppingmöjligheter och i området finns goda möjligheter till fiske, segling, bad, golf och tennis. Det är bara en halvtimme med bil till Aarhus, som med sitt pulserande stadsliv erbjuder en mängd spännande möjligheter.


Känn historien

Det finns en historia om att när kung Christian den 4e som barn fick lära sig sjömanskap fick han ett miniatyr krigsskepp som han seglade runt på Skanderborgsjön. Om den historien är sann går inte att säga med säkerhet, men säkert är att Skanderborgsjön och det närliggande Hotel Skanderborghus är en magnifik plats.


Konferens

Hotel Skanderborghus, Sure Hotel Collection by Best Western har konferenslokaler som lämpar sig för både mindre möten och större konferenser med upp till 200 personer. Här erbjuds modern utrustning, trevliga omgivningar och bra service och när hjärnan behöver en paus väntar den vackra naturen precis utanför dörren.

Hotel Skanderborghus, Sure Hotel Collection by Best Western

Dyrehaven 3, 8660 Skanderborg

Telefon: +45 86 520955

E-post: post@hotelskanderborghus.dk

Välj rum

Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 10:30


Barn

Barn under 4 år är gratis i föräldrarnas säng. Hotellet har möjlighet att tillhandahålla en babysäng gratis om föräldrarna tar med eget täcke, kudde och lakan. Frukost för barn är möjlig mot en extra betalning på 50 DKK per person. barn.


Husdjur

Husdjur ej tillåtet.


Parkering

Fri parkering och laddplats för elbilar


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Express-utcheckning
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Värdeskåp
  • Skoputsmaskin
  • Wifi / fiber
  • Fri parkering
  • Utomhusparkering

Varför Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellupplevelse, ett snyggt och bekvämt boende med charm. Prisvärda hotell med känsla för design.