Hotel Thinggaard, BW Signature Collection

Information

Från vecka 43 fram till och med vecka 17 är hotellets restaurang öppen mån-tors från kl. 18.00. Gourmetrestaurangen är dock stängd på måndagar, då erbjuds istället en dagens rätt. På söndagar från oktober till maj serveras endast frukostbuffé i restaurangen.

Gastronomi, spa och friskvård i Hurup Thy

Se fram emot smakfulla komfortrum, en mysigt nyinredd högklassig restaurang, spännande menyer med lokala råvaror från Thy och kompetenta servitörer som guider med härliga drinkar.

Hotellet ingår i alliansen med Small Danish Hotels. Se villkor.


Hotel Thinggard, BW Signature Collection har 32 vackra och välmöblerade rum. Här kan du kombinera lyx med avkoppling och storslagna upplevelser i nationalparken Thys majestätiska och vilda natur.


Flera olika typer av vistelser erbjuds, bl.a. friskvård, golf, weekend, gourmetvistelser, aktiva semestrar och minisemestrar. Hotel Thinggaard är den ultimata destinationen för upplevelser på Nordjylland.


Restaurangen

På hotellets restaurang blir dina smaklökar bortskämda. Här är man stolt över att laga god mat från hjärtat. På menyn hittar du både klassiska à la carte-rätter, det nya nordiska köket, samt möjlighet att beställa en 5-rätters gourmetmeny. Råvarorna följer säsongen och menyn ändras ca. varannan månad.


Natur och välbefinnande

Hotel Thinggaard anordnar guidade turer i ett av Danmarks mest värdefulla och unika naturområden – Thy National Park. Upplev vördnaden för den orörda naturen, de frodiga landskapen och naturens varierande ljud.


Precis runt hörnet ligger Sydthy Kurbad som i samarbete med hotellet erbjuder friskvårdsvistelser på hög nivå. Här kan du få härlig massage som släpper spänningar och ömma muskler, eller peeling av hela kroppen med skrubbsalt och återfuktande oljor. Några dagar på Hotel Thinggaard och ett besök på spa är den ultimata bortskämningen!


Golf

Det finns två golfklubbar i Thy som du absolut bör besöka. Nordvestjyst Golf Club, som är Danmarks första golfbana i en nationalpark, vilket innebär en härlig naturupplevelse samtidigt som man spelar golf. Den andra är Sydthy Golfklub som ligger mitt mellan det skummande Vesterhav och den lugna Limfjorden. Det är diskret anlagt med lätt kuperad terräng, anlagda sjöar och idylliskt angränsande till en skog.

Hotel Thinggaard, BW Signature Collection

Jernbanegade 5, 7760 Hurup Thy

Telefon: +45 97 951200

E-post: info@hotelthinggaard.dk

Välj rum

Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 11:00


Husdjur

Husdjur är välkomna på hotellet. Däremot kommer det att finnas restriktioner och ev ytterligare betalning. Vänligen kontakta hotellet om detta före ankomst.


Parkering

Gratis parkering och laddstationer från EVbox typ 2-kontakter. Det är bara att gå till receptionen och få ett laddningskort som faktureras pr kw. Dessutom finns 6st Eon-laddare, varav en är en blixtladdare.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Express-utcheckning
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Värdeskåp
  • Fri parkering
  • Utomhusparkering

Varför BW Signature Collection?

Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.