Ranten Hotel, BW Signature Collection

Charmigt högfjällshotell i boutiquestil

På högfjället vid Myking nära Nesbyen ligger Ranten Hotel, BW Signature Collection, ett unikt hotell som ger dig den ultimata högfjällshotellkänslan. Stilren skandinavisk design och vintagemöbler sätter ramarna för en inbjudande och hemtrevlig atmosfär. Hotellet har inbjudande gemensamma utrymmen med öppen spis, brädspel, bar på loftet och 34 trivsamma rum.

Rum och konferenslokal

Hotellet har 34 trevliga och rymliga rum med utsikt över fjället. Ranten Hotel, BW Signature Collection har också en nyrenoverad konferenslokal med plats för 35 personer, med tillgång till all teknisk utrustning som behövs.


Restaurang och bar

I restaurangen, eller Storstua, kan du njuta av en härlig frukost, lunch eller en välsmakande 3-rätters middag, allt baserat på lokala råvaror. Även personer som är på vandring eller hyr en stuga i närområdet kan stanna till för en nybakad våffla, varm choklad med grädde eller en lunch. På loftet har hotellet sin intima bar som serverar både enklare måltider och förfriskningar. Hotellet erbjuder konferensgäster separata paket med uthyrning av konferenslokal, lunch, middag och pausservering.


Nesbyen och Nesfjellet 

Nesfjellet kan besökas året runt, och skidanläggningen ligger bara 20 minuters bilresa från hotellet.  Under vintersäsongen finns goda förutsättningar för både utförs- och längdskidåkning på Nesfjellet. Föredrar man längdskidåkning finns det över 100 kilometer preparerade spår i skogen och på kalfjället. Nesfjellet erbjuder aktiviteter året runt. Nesfjellet Golf har några av Norges finaste fjällbanor. Terrängen runt hotellet passar också perfekt för cykling. Det finns även otaliga vandringsleder i omgivningarna runt hotellet, eller på kalfjället. Det finns också goda fiskemöjligheter i fjällsjöarna runt Ranten och i älven.

Kundbetyg: 4,2/5 (62 omdömen)
Ranten Hotel, BW Signature Collection

Øvre Ranten 5, 3540 Nesbyen

Telefon: +47 467 77040

Lounge area

Det goda livet på fjället

Hotellets koncept bygger på att skapa oförglömliga upplevelser där lokal mat, noga utvalda drycker och en avslappnad atmosfär står i fokus. En utmärkt plats för att fira viktiga händelser, för en romantisk weekend eller för teambuilding med jobbet.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast

Mat och dryck

I restaurangen, eller Storstua, kan du njuta av en härlig frukost, lunch eller en välsmakande 3-rätters middag, allt baserat på lokala råvaror. På loftet har hotellet sin intima bar som serverar både enklare måltider och förfriskningar. Hotellet erbjuder konferensgäster separata paket med uthyrning av konferenslokal, lunch, middag och pausservering.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med förälder.


Husdjur

Husdjur är tillåtna mot en avgift.


Parkering

Hotellet har gratis parkering.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukost ingår
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Reception öppen 24 timmar
 • Ismaskin
 • Fri parkering
 • Utomhusparkering

Möten & Konferens

0

Hotellrum

1

Mötesrum

35

Biosittning

Hotellet har en konferenslokal med plats för 35 personer, med tillgång till all teknisk utrustning som behövs. Hotellet erbjuder konferensgäster separata paket med uthyrning av konferenslokal, lunch, middag och pausservering.

Konferensbokning

E-post:

Telefon: +47 467 770 40

 • Ranten-stugu

  Number of personsMax 35 gäster

  Ljus och trevlig konferenslokal med bra tekniska lösningar.

Varför BW Signature Collection?

Fyrstjärniga designhotell med unika inredningskoncept. Inspirerande boende i ett citynära läge.