Hotell i Sundsvall
  • 1 Natt

Uppdatera

Hotell i Sundsvall

Sundsvall är en vacker nordsvensk pärla, med en härlig blandning av kultur, historia och naturligtvis också fantastisk natur.

När du väljer att bo på vårt hotell i Sundsvall har du nära till olika aktiviteter och du kan njuta av både strandvandringar och gå på spännande museumsbesök. Läs mer här och boka ditt hotell i Sundsvall redan idag!

Ikon föreställande resväska från title I DAMLäs mer om Sundsvall

Hitta det bästa hotellet i Sundsvall

Letar du efter det bästa hotellet i Sundsvall? Ett bra förslag kan vara vårt Best Western Hotel Baltic. Beläget mitt i hjärtat av staden och med bara 50 meter från vattnet får du en idealisk utgångspunkt för en lyckad vistelse i staden. Härifrån är det lätt att ta sig till till exempel Kulturmagasinet. De gamla fabriksbyggnaderna har nu omvandlats till ett centrum för kultur och historia. Om du vill komplettera med ytterligare kulturella upplevelser kan du ta vägen förbi stadens lokala museum och fotomuseet, som rymmer en av världens största samling av kameror. Det finns också gott om aktiviteter för barnen, som t.ex. Himlabadet för dig som gillar bad och äventyr!

Trots att staden är belägen i norr betyder det inte att det alltid är kallt väder, tvärtom. Alnö, som ligger strax utanför staden, är känt som Norrlands Hawaii. På sommaren är det en mycket populär badplats, som lockar med fina stränder, kaféer, fina marinor och bra badmöjligheter för hela familjen. För dig som gillar att köra bil eller motorcykel är det ett måste att åka utefter Indalsleden, motorväg 86 och 87 mellan Sundsvall och Östersund. Det är känt som landets vackraste turistväg och har många fina utsiktsplatser efter vägen.

Baltic hotell i Sundsvall är en perfekt utgångspunkt

När du väljer att bo på vårt hotell i Sundsvall, har du en bra utgångspunkt för en mångsidig semester, och detta kan lämpligen vara ditt favoritfamiljhotell där de yngsta i familjen verkligen kan känna sig som VIP-gäster. Det finns självklart också möjlighet att boka ett komplett hotellpaket, som har tagit hand om allt för dig så att du får extra tid att uppleva sevärdheterna. Fråga oss på hotellet för mer information om vårt hotellpaket och erbjudanden för att du och ditt resesällskap ska få uppleva det bästa av Nordsverige.


Ikon föreställande en karta med kartmarkör BBSaker att göra i Sundsvall
  • Upplev Hawaii i Norrland - besök Alnö, Tranvikens badplat
  • Utforska Kulturmagasinet i de gamla fabriksbyggnaderna
  • Upplev en av Sundsvalls huvudattraktioner, Norra Berget friluftsmuseum
  • Gå på utställningar på Fotomuseet
  • Ta med i familjen till Himlabadet
  • Shopping - för de shoppingsugna finns det gott om butiker och köpcentrum
  • Dra nytta av naturen kring Sundsvall för olika utomhusaktiviteter

Filter
 Filter
Filter


Best Western

0.2 mi / 0.4 km

4.5/5
2742  Recensioner Verified
se

SEK

1250.00

Välj rum

Best Western

46.2 mi / 74.4 km

4.3/5
1127  Recensioner Verified
se

Menu

 Svenska
Menu