Varumärken Best Western

I Skandinavien har vi fyra varumärken under namnet Best Western.

Bland våra varumärken finns unika hotell med olika teman och faciliteter, alla med fokus på god kvalitet och gästnöjdhet. Därför kan vi garantera att vi har minst ett hotell som passar dig.

Best Western - Ett tidlöst och säkert alternativ

Våra 3- eller 4-stjärniga hotell som kort och gott heter Best Western är lokala mötesplatser i välkomnande miljöer. Hotellen passar fritids- och affärsresenärer som söker ett personligt boende.

Se våra skandinaviska Best Western-hotell

Best Western Plus - Hotell som erbjuder det där lilla extra

Best Western Plus är våra 4-stjärniga hotell som erbjuder den lilla extra bekvämligheten. På alla Best Westerns hotell möts du av ett personligt och engagerat värdskap men på Plus-hotellen finns även restaurang, träning, avslappning och konferensmöjligheter. Oavsett om du är ute efter ett cityhotell, ett weekendhotell eller om kommunikationerna till och från hotellet är viktigast så har Best Western Plus ett hotell för dig. Alltid med 4 stjärnor.

Se våra skandinaviska Best Western Plus-hotell

BW Premier Collection - Förstklassiga hotell

BW Premier Collection är våra mest exklusiva designhotell med minst 4 stjärnor. Hotellens unikitet gör dem till en destination i sig. BW Premier Collection är noga utvalda hotell för att ge dig en härlig upplevelse av alltifrån design, arkitektur och kulinariska matupplevelser.

Se våra Best Western Premier Collection-hotell

BW Signature Collection - Välkomnande och bekvämt. Hotell som sätter dig i första rummet.

Om du vill ha en unik hotellupplevelse i en miljö med spännande design och personlig service så rekommenderar vi BW Signature Collection. Dessa färgstarka hotell har alltid minst 4 stjärnor.

Se våra skandinaviska BW Signature Collection-hotell