Medlemsförmåner

 

Minst 10% medlemsrabatt i Skandinavien

Minst 10% medlemsrabatt i Skandinavien

Som medlem får du 10% rabatt på våra hotell i Skandinavien och resten av världen.

Restaurangcheckar

Vi vill att du som medlem ska trivas extra bra när du bor hos oss, därför erbjuder vi dig restaurangcheck på nästan alla våra hotell i Sverige och Norge.

På de hotell som har egen restaurang får du välja om du vill ha restaurangcheck eller poäng. Ditt val gör du vid ankomst och du får en restaurangcheck per natt under din vistelse. Stannar du fler nätter får du samtliga restaurangcheckar vid incheckning, men det är en per dag som gäller för användning.

Checkarna kan användas som rabatt i hotellets restaurang och bar eller som rabatt på snacks och alkoholfri dryck i hotellshop.

Önskar du använda din check till öl eller vin gäller det endast i samband med mat.

Restaurangcheckarna finns i olika valörer beroende på vilken medlemsnivå du tillhör.

 

Blue
Blue 
25 kr / 250 poäng
Gold
Gold
50 kr / 500 poäng
Platinum
Platinum
75 kr / 750 poäng
Diamond
Diamond
125 kr / 1000 poäng
Diamond Select
Diamond Select
150 kr / 1000 poäng

 

Villkor

Restaurangcheck ges inte ifall du gjort din bokning via någon OTA som t.ex. Booking eller Expedia så kom ihåg att alltid boka direkt i Best Westerns bokningskanaler.

Det går inte att få tillbaka växel på checken.

Denna förmån gäller på våra hotell i Sverige och Norge förutom på Sure Hotel, Sure Hotel Collection samt Sure Hotel Studio.

För att få restaurangcheck behöver du ha bokat ett rumspris som berättigar till poäng.

 

 

Tidig incheckning och sen utcheckning

Tidig incheckning och sen utcheckning

För att allt ska gå så smidigt som möjligt när du bor hos oss erbjuder vi tidigare incheckning och senare utcheckning till våra medlemmar om det önskas.

Vi kanske inte kan erbjuda det vid precis alla tillfällen beroende på beläggning och tillgänglighet men vi kommer alltid att göra vårt bästa för att kunna erbjuda dig den förmånen.


Välkomstgåva eller 500 poäng

Välkomstgåva eller 500 poäng

För våra medlemmar som har medlemsnivå Gold och uppåt erbjuder vi alltid en välkomstgåva eller 500 extra poäng vid varje vistelse på våra hotell.

Innehållet i välkomstgåvan är en dricka och någon typ av snacks. Eftersom vi gillar olikheter och våra hotell är lika olika överallt så kommer innehållet i välkomstgåvan att variera beroende på vilket hotell du bor på. Låt hotellet överraska dig med någon lokal specialitet, något hemlagat eller klassiska snacks helt enkelt.


 

Uppgradering av rum

Uppgradering av rum

För dig som är medlem på nivå Gold och uppåt erbjuder vi uppgradering av rum vid incheckning. Uppgraderingen innebär att du i mån av plats kan bli uppgraderad till nästa rumstyp.

I vissa fall kan vi inte erbjuda detta på grund av att hotellet är fullbokat.


Rumsgaranti vid bokning 48 timmar innan

Rumsgaranti vid bokning 48 timmar innan

För dig som är medlem på vår högsta medlemsnivå Diamond Select kan vi garantera bokning av rum 48 timmar innan ankomst på våra hotell i Sverige, Norge och Danmark.

Enda undantaget kan vara vid tillfällen när det pågår en stor mässa eller ett stort event på det aktuella hotellets ort.


Frinätter

Frinätter

Som medlem kan använda dina intjänade poäng till frinätter på alla våra hotell runt om i hela världen. Du väljer själv var du vill bo. Poängnivåerna varierar mellan 5 000-70 000.

Här kan du läsa mer om vad som gäller om du vill boka en frinatt för dina poäng.

Läs mer >>


Rabatt på hyrbil

Rabatt på hyrbil

Vi kan erbjuda dig som medlem rabatt på hyrbil genom vår samarbetspartner Avis.

På Avis får du upp till 30% rabatt vid bokning av hyrbil.

Läs mer här >>

Menu

 Svenska
Menu