• Hem
  • Hotel Express
Minimera
  • 0 Nätter

Uppdatera

Välkommen till Best Western Hotels & Resorts!

Hotel Express är välkomna till hotellkedjan som är lika olika överallt.


Idag finns det alldeles för många hotellkedjor som tror att människor vill bo i stora standardiserade lådor som ser likadana ut överallt. Vi på Best Western tänker tvärtom. Alla våra hotell ägs av oberoende ägare som driver sina hotell på sitt eget vis. Lokala avvikelser kommer att förekomma och det är så vi vill ha det. Därför kan vi garantera att vi har minst ett hotell för dig, vem du än är, speciellt om du inte vill uppleva samma sak om och om igen. Välkommen.

20% rabatt på dagspriset

Hotel Express har ett samarbetsavtal med Best Western Hotels & Resorts som ger dig som medlem 20% rabatt på Flex Rate för logi inklusive frukost på över 150 hotell i Sverige, Norge och Danmark.

Flex Rate är vårt bästa dagspris som ger dig full flexibilitet att boka, ändra eller avboka din reservation utan debitering enligt de avbokningsregler som gäller för Hotel Express och som står på din bekräftelse.

Fasta priser

Flera av våra hotell erbjuder även fasta priser för Hotel Express. Dessa priser går att boka dagen innan eller samma dag som ankomst. De tillgängliga fasta priserna finns uppladdade så du ser direkt om det hotell du vill bo på erbjuder fast pris. Annars gäller rabatt på dagspriset enligt ovan. 


Så här bokar du:

Bokningar görs enklast via den här sidan, det enda du behöver göra är att fylla i datum och stad ovanför. Bokningsnummer är redan ifyllt och ert avtalspris (Hotel Express Sweden) visas direkt när du valt hotell.

Om du inte har möjlighet att boka via webbsidan: 

  • Ring vårt call-center på tel. 020-792 752
  • Uppge alltid kundnummer 01702520 vid bokning för ett erhålla er rabatt.


Best Western Rewards

Bli medlem i vårt lojalitetsprogram Best Western Rewards och få fler förmåner och samla poäng när du bor på något av våra hotell. Poängen kan sedan användas till fria övernattningar eller som betalning för presentkort hos någon av våra många utvalda samarbetspartners. Läs mer och registrera dig här: Best Western Rewards

Har du frågor om våra hotell eller vill ha hjälp med något kan du alltid kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Varmt välkommen till Best Western Hotels & Resorts, vi ser fram emot att välkomna dig som gäst hos oss!


Låt oss skämma bort dig!

Låt oss skämma bort dig!


Gå med i vårt globala lojalitetsprogram och ta del av rabatter och andra erbjudanden.

Go. Get. Rewarded.

bestwestern.se i din mobil

bestwestern.se i din mobil


Sök och boka enkelt via din iPhone eller iPad

Menu

 Svenska
Menu